Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepremeškajte letnú oddychovku. Bude to Vtierka Castle v lodičkách

Aj v lete sa dá pozerať televízor, televízie neponúkajú len ošumtelé reprízy. Už vo štvrtok sa predstaví svieža letná novinka Take Two a môže byť z nej hit!

21.06.2018 07:00
rachel bilson, eddie cibrian, take two, Foto:
Nová svieža detektívna dvojka zo seriálu Take Two - Eddie Cibrian a Rachel Bilson.
debata

Televízia ABC si mimoriadne obľúbila tvorcov legendárnej kriminálky Vtierka Castle, keďže dostanú priestor aj v lete a aj na jeseň. Fanúšikovia herca Nathana Filliona, ktorý sa pred rokmi prevtelil do spisovateľa Richarda Castl, sa môžu tešiť na september. Herec sa vráti na obrazovky v novinke The Rookie. Fillion tak opäť stvárni podobne vystavaný charakter ako bol Castle. Roztržitý, vtipný, trošku namyslený nováčik na polícii.

Ešte predtým však diváci dostanú sviežu letnú dávku humoru v podobe novinky Take Two, ktorú potichúčky pripravili opäť tvorcovia Castla. V hlavných úlohách sa predstaví mimoriadne obľúbená herečka Rachel Bilson (OC Kalifornia, Doktorka Zoe) a Eddie Cibrian (Kriminálka Miami), teda tváre, ktoré dobre poznajú aj slovenskí diváci.

Producenti opäť využijú rovnakú šablónu ako pri Castlovi, ktorá fungovala osem sezón. Upgradom bude, že si hlavní hrdinovia vymenia úlohy. Rachel Bilson (Sam Swift) je herecká superstar a hviezda kriminálneho seriálu a svet jej leží pri nohách. Ona si to patrične užíva. Eddie (Eddie Cibrian) je naopak tvrdý vyšetrovateľ, ktorý sa drží výhradne profesionálity. Tieto dve totálne nesúrodé osobnosti sa budú musieť spojiť a riešiť vraždy. Povedomé? Je to niečo ako Vtierka Castle v lodičkách.

Bilson v úlohe „pipiek“ je neprekonateľná a v Take Two bude môcť predviesť svoj komediálny talent. S jej hereckým kolegom môžu vytvoriť zaujímavú dvojku, ktorá si môže vydobyť miesto v hlavnej sezóne. Zaujímavosťou je, že príprava tohto seriálu prebiehla v absolútnej tichosti. Pôvodne sa totiž hovorilo, že títo dvaja herci budú súčasťou seriálu The Rookie. Nakoniec sa ukázalo, že všetko bude inak.

Take Two vyzerá veľmi nádejne, prináša humor, odľahčenú atmosféru a skvelých hercov. Ideálna kombinácia na leto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eddie Cibrian #Rachel Bilson #oseriáloch #Take Two