Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Anketa: Vlci, Semafor, Hotel sa skončili. Ktorý zo seriálov vám bude chýbať?

Televízia JOJ v závere apríla uzavrela vysielanie svojich jarných noviniek. Vlci, Semafor, ale aj Hotel uzavreli svoje aktuálne série. Každý z nich má za sebou poriadne divokú jazdu diváckej priazne. Vlci sa začali veľmi sľubne, postupne divácky záujem opadol a seriál pre slabé čísla sa musel presunúť na neskorší - menej atraktívny - čas. Semafor rovnako začal sľubne, nakoniec sa končil bez väčšieho diváckeho záujmu. Najviac prekvapil Hotel. Ten sa od začiatku stretol s vlažným prijatím, dosahoval však stále stabilnú sledovanosť. Hoci nižšiu, ako by sa možno očakávalo. Ktorý z trojice seriálov vám bude najviac chýbať? Hlasujte!

12.05.2018 07:00
debata (8)

1. Semafor

Seriál vykresľuje život troch najlepších priateľov, ženatého, zadaného a slobodného, pričom ich status je metaforicky prirovnávaný k semaforu.

Postavy seriálu Semafor Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Hlavné posatvy seriálu Semafor zľava: Stanislav...

2. Hotel

Ústredný príbeh seriálu sa začína v momente, keď sa Dorota chystá na vlastnú svadbu v hoteli, príde však na to, že ju jej snúbenec len využíva a podvádza, a preto svadbu zruší. Aby dokázala zaplatiť účet za nevydarenú svadbu, musí sa v hoteli zamestnať. Zoznámi sa s manažérom Romanom, s ktorým si postupom času vytvoria romantické puto. Obaja zároveň riešia patálie s rôznorodými hosťami, ale aj so zamestnancami hotela.

Seriál Hotel Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
(Zľava) Martin Meľo, Juraj Ďurdiak a Vlastina...

3. Vlci

Dramaticko-rodinný seriál o temnej minulosti jednej rodiny, ktorá po rokoch dobieha každého. Oproti Makríze, Joj stavila na vážnejšiu tému – nespravodlivosť, korupcia, prehnité politické zákulisie. Nechýba však ani klasický príbeh lásky.

Postavy jojkárskej seriálovej novinky Vlci Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Milan Ondrík a Anna Javorková  v seriáli Vlci.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #semafor #televízia JOJ #vlci #oseriáloch #seriál Hotel