Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hra o tróny: Ako sa nakrúcal najväčší súboj v histórii televízie?

To, že záverečná séria Hry o tróny bude veľkolepá, to je dobre známy fakt. Vie sa, že bude obsahovať súboj, ktorý sa doteraz pre televíziu nenakrúcal.

06.05.2018 07:00
game of thrones, hra o tróny, jon snow, Foto:
Záverečná séria prinesie najväčšiu bitku, ktorá sa doteraz nenakrúcala pre potreby televízie.
debata

Pred časom obletela svetom správa, ktorú omylom zverejnil člen štábu a hovorila o ukončení nakrúcania mimoriadne náročnej a najväčšej bitky v histórii televíznej zábavy. Štáb v Magheramorne Quarry nakrúcal celých 55 nocí bojové sekvencie, kde sa striedali najväčšie hviezdy, ale aj komparzisti ako zástupcovia rôznych armád. Hlavnou pointou bol však stret armády mŕtvych a armád Západozeme.

Miesto nakrúcania prekvapila obrovským zeleným plátnom, ktoré naznačuje, že veľkoleposť špeciálnych efektov. Prekvapuje tiež malý počet komparzistov, ktorí sú potrební na vytvorenie státisicovej armády. Najväčšia dilema vždy striehnucich fanúšikov spočíva v pointe tohto stretu. Stále sa nevie, či stalkeri zachytili nakrúcanie finálnej bitky seriálu alebo sa nakrúcali čiastkové bitky, ktoré budú súčasťou celej série. Prvá možnosť je viac reálnejšia.

Na uniknutých fotkách je vidieť účasť aj armády mŕtvych, rovnako plamene, čo naznačuje, že to veľkého súboja sa zapoja aj draky. Mravčiu prácu filmárov diváci uvidia v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hra o tróny #Game of Thrones #oseriáloch