Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Meghan Markle poslednýkrát ako herečka. Rozlúči sa v svadobnom

Ešte herečka a čoskoro členka kráľovskej rodiny Meghan Markle sa lúči nielen s Kravaťákmi, ale aj svojou doterajšou profesiou. Televízia USA Network už v stredu večer odvysiela veľkolepé špeciálne dvojdielne finále 7. série Kravaťákov (Suits), v ktorom sa Meghan dočká svojho happyendu.

25.04.2018 07:00
kravaťáci, meghan markle, suits, patrick j.adams. Foto:
Scéna z finále 7. série Kravaťákov, ktoré sa bude vysielať 25. apríla.
debata

Trvalo do dlhých sedem rokov, kým Meghan v seriálovom svete predstúpi pred oltár, aby povedala áno svojej životnej láske Mikeovi Rossovi (Patrick J. Adams). Tvorcovia v súvislosti s jej odchodom si pre obe postavy pripravili dlhoočakávaný šťastný koniec a obaja si v poslednej epizóde sľúbia večnú lásku, aby následne mohli opustiť seriál. To však Kravaťákov nezastaví, televízia pripravuje aj ôsmu sériu s výrazne obmeneným hereckým obsadením, aby vyplnila dieru po týchto dvoch kľúčových postavách.

Cesta k Meghan Markle k hladkému odchodu nebola úplne vydláždená. Médiá špekulovali, že herečka spravila tvorcom poriadny škrt cez rozpočet, keď sa prevalil jej vzťah s princom Harrym a následne jej požiadavka, aby ju na konci 7. série vyškrtli zo scenára. Údajne s tým scenáristi nerátali a musel sa na narýchlo meniť scenár. Navyše sa k tomu pridal aj herec Patrick J. Adams, ten sa chopil šance dať Kravaťákom zbohom.

Televízia USA Network zverejnila fotografie z... Foto: USA Network
kravaťáci, suits, meghan markle, patrick j. adams, Televízia USA Network zverejnila fotografie z finále 7. série Kravaťákov, zámerne maskuje plnohodnotný pohľad na nevestu Meghan Markle.

Neskôr sa ukázalo, že Meghan o svojom odochode dlhodobo hovorila s hlavným tvorcom seriálu, ktorý jej príbeh úmyselne počas siedmej série nasmeroval k ukončeniu. Tušil, že jej vzťah prerastie do manželstva, ktorý vylučuje jej herecké aktivity a tak si v predstihu pripravil alternatívu rátajúcu s dostatočnou bodkou jej postavy.

Ako bude vyzerať tá bodka? Predsa svadobne. Potvrdilo sa, že spolu s Meghan odíde aj jej budúci herecký manžel a z tejto skutočnosti sa vyťaží najkrajší príbeh za celých sedem sérií. Meghan sa s herectvom rozlúči rovnako ako vstúpi do nového života. Teda v svadobnom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meghan Markle #oseriáloch #Suits #Kravaťáci #Patrick J. Adams #svadba princa Harryho