Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka pozýva do Hotela. Takto bude vyzerať nový seriál

Aj druhý jarný mesiac prinesie ďalšiu premiéru nového slovenského seriálu, ktorý vystrieda megaúspešné Prázdniny na Jojke. Osemdielna novinka Hotel sa začne vysielať od 4. apríla o 20:35, pozrite si ukážky z prvej epizódy.

03.04.2018 07:00
debata
Zuzana Konečná a Milo Kráľ v seriáli Hotel. Foto: TV JOJ
Hotel, seriál Hotel, Zuzana Konečná, Milo Kráľ, Zuzana Konečná a Milo Kráľ v seriáli Hotel.

Hotel vstupuje do mimoriadne vyostrenej konkurencie a bude musieť si presvedčiť divákov o svojej kvalite. Prázdniny spravili seriálu dobrú nábehovú krivku, diváci sú zvyknutí, že na Jojke v stredu a v piatok môžu očakávať seriál. Nový seriál je opäť filmovým seriálom, ktorý vznikol pod taktovkou mimoriadne talentovaného režiséra Michala Kollára v krásnom prostredí kaštieľa v Budmericiach.

Seriál Hotel Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
(Zľava) Martin Meľo, Juraj Ďurdiak a Vlastina...

Aj napriek tomu, že aktuálne sa na obrazovkách vysiela nebývalé množstvo pôvodnej tvorby, do Hotela sa podarilo obsadiť tváre, ktoré sa dlhšie neobjavili a nebudú zbytočne miasť divákov účasťou vo viacerých seriálov s výraznými charaktermi. Po dlhšej odmlke sa vracia napríklad Milo Kráľ, Juraj Ďurdiak, Zuzana Konečná, Vlastina Svátková alebo Martin Meľo. Nebude chýbať Martin Mňahončák, aj Natalia Germani.

Ústredný príbeh seriálu sa začína v momente, keď sa Dorota chystá na vlastnú svadbu v hoteli, príde však na to, že ju jej snúbenec len využíva a podvádza, a preto svadbu zruší. Aby dokázala zaplatiť účet za nevydarenú svadbu, musí sa v hoteli zamestnať. Zoznámi sa s manažérom Romanom, s ktorým si postupom času vytvoria romantické puto. Obaja zároveň riešia patálie s rôznorodými hosťami, ale aj so zamestnancami hotela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #Milo Kráľ #Vlastina Svátková #Zuzana Konečná #oseriáloch #seriál Hotel