Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádzajú utečenci prchajúci pred vojnou, ktorá sa ešte nezačala

Koniec televíznej sezóny 2017/2018 sa síce blíži k svojmu májovému záveru, televízie však neskladajú zbrane a aj v apríli prinášajú novinky. Jednou z nich je seriál The Crossing z dielne televízie ABC, o ktorom sa hovorí, že by mohol byť obdobou kultových Nezvestných (LOST).

02.04.2018 07:00
the crossing, Foto:
Pokojnú atmosféru v malom americkom mestečku naruší príchod utečencov.
debata (2)

Temná dráma rozohrá kontroverznú zápletku o utečencoch prchajúcich pred strašnou vojnou. Na pobrežie tichého rybárskeho mestečka sa vyplaví z mora 47 preživších, ženy, deti aj muži. Ostatných 453 nemali toľko šťastia a svoju cestu neprežilo.

Mestečko zostane paralyzované príchodom cudzincov, ktorý môžu byť ohrozením inak zomknutej komunity. Šerif Jude Ellis spolu s agentkou Emmou Ren musí upokojovať tlejúcu nervozitu medzi miestnymi a zároveň pátrať po pravom dôvode príchodu utečencov.

Neskôr sa ukáže, že utekajú pred strašnou vojnou. Problémom je, že sa ešte nezačala a dlho sa ešte nezačne. Sú to utečenci z budúcnosti vzdialenej 180 rokov a naša súčasnosť má zabezpečiť ich prežitie a možno odvrátenie strašného konca.

Haprujúce nepochopenie medzi novými obyvateľmia a miestnymi bude narastať, keď sa prejavia zvláštne schopnosti utečencov a ich podozrivé správanie. Naozaj sú ich úmysly čisté? Hľadajú skutočne bezpečné útočisko alebo to bola iba prvá vlna? Chcú ovládnuť svet?

Nový seriál The Crossing má ambíciu byť novou drámou s mimoriadne záhadnou zápletkou v štýle Nezvestných (LOST), ktorí do dnešných dní zostali neprekonaní.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Crossing