Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka prinesie ďalší bláznivý sitkom. V Delukse sa predstaví aj Fialová

Smiechu nikdy nie je dosť, zrejme tohto porekadla sa drží aj televízia JOJ a do preplnenej seriálovej ponuky pridá aj novinku Delukse. Ponuka slovenských seriálov sa tak poriadne rozšíri a diváci si budú mať z čoho vyberať. Od marca budú v televíziách Susedia, Horná Dolná, Kuchyňa, Milenky, Oteckovia, Vlci, Semafor, Prázdniny, Inšpektor Max. Neskôr počas tohto roka sa pridá aj Delukse.

27.02.2018 07:00
Delukse, marcinková, bárta Foto:
V komediálnej novinke sa objaví aj Gabriela Marcinková a Alexander Bárta.
debata (2)

Prvá séria novinky Delukse má 16 častí, každá epizóda približne 45 minút. Jednotlivé časti majú samostatný hlavný príbeh, ktorý je uzavretý, medzi sebou nadväzujú iba vo vedľajších príbehoch, ktoré hovoria o osobných vzťahov personálu hotela.

Televízia JOJ v anotácii charatkerizuje Delukse ako seriál s "bláznivými príbehmi z hotela, v ktorom by ste chceli bývať, ale rozhodne nie pracovať.“ V príbehu sa personál luxusného hotela dostáva do neuveriteľných situácií v snahe zabezpečiť hladký chod hotela, aby ulahodil nepríjemnému majiteľovi, ktorý hľadá dôvody, aby ich mohol vyhodiť.

Väčšina obrazov sa odohráva v interiéri päťhviezdičkového „butikového“ hotela, v atraktívnom prostredí luxusu a prepychu, čo by malo tiež prispieť k príťažlivosti seriálu. Hotel však nie je reálny, všetko vzniká v špeciálne vystavaných kulisách. Zámerom je vytvoriť kvalitnú zábavu, pri ktorej si divák oddýchne od problémov všedného dňa, píše sa v stanovisku televízie.

Jojka má ambíciu, aby nový seriál bol zárukou kvalitnej zábavy, ktorá sa snaží osloviť široké spektrum publika. Postavený je na zaujímavých a rôznorodých charakteroch, ktoré sa dostávajú do nezvyčajných, až neuveriteľných problémov a komických situácií. Sú nútení naplno zabrať, aby sa ich zbavili.

V hlavných úlohách sa predstavia napr. Zuzana Fialová, Gabriela Marcinková, Alexander Bárta, Ivan Tuli Vojtek, Ľuboš Kostelný, Daniel Fischer, Dominika Žiaranová alebo Ľubo Paulovič.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Fialová #televízia JOJ #oseriáloch #Delukse