Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Už nebudete len lajkovať, ale aj pozerať. Facebook začne produkovať seriály

Najväčšia sociálna sieť Facebook čoskoro príde s ďalšou novinkou. A táto zrejme viac poteší užívateľov, ako nenávidený Prieskumník. Marc Zuckerberg posunie svoju sieť bližšie k streamovacej službe a čoskoro sa z užívateľov stanú diváci. Facebook sa púšťa do produkcie vlastnej seriálovej tvorby.

19.02.2018 07:00
debata (2)

Streamovacie služby z roka na rok naberajú na sile a zrejme prichádza čas, kedy budú hlavnou hybnou silou na televíznom trhu. Po Netflixe a Amazone už čoskoro spustí vlastnú službu aj koncern Disney, ale aj Apple. Facebook si uvedomuje, že tento vlak mu nemôže utiecť a musí ponúknuť miliardám užívateľom ďalšiu pridanú hodnotu a „donútiť“ ich, aby trávili na sociálnej sieti ešte viac času.

Prvou seriálovou lastovičkou bude seriál, ktorý produkuje herečka Elizabeth Olsen. Tá je známa najmä z filmových Avengerov, kde stvárňuje hrdinku Scarlet Witch. Mladšia sestra známych dvojičiek Mary-Kate a Ashley Olsenových nebudú škandály a veľmi slušne si buduje svoju vlastnú kariéru. Teraz bude z nej aj producentka.

Facebook mieni, prostredníctvom svojej služby Watch, minúť milióny dolárov. Zatiaľ nepomenovaný projekt dostal zelenú pre 10-dielnu prvú sériu, ktorá bude vyskladaná z 30-minútových epizód. O novej službe Watch sa toho veľa nevie, zadarmo určite nebude.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #facebook #Elizabeth Olsen #oseriáloch