Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oteckovia sú sledovanejší ako Televízne noviny, Susedia sú už stabilní

Denný markizácky seriál je vo vysielaní už mesiac. Za ten čas si podmaniť Slovensko. Oteckovia sú hitom od úplného začiatku, počas ostatného týždňa však začali lámať ďalšie rekordy sledovanosti.

01.02.2018 07:00
Vladimír Kobielsky a Zuzana Mauréry Foto:
Vladimír Kobielsky a Zuzana Mauréry v seriáli Oteckovia.
debata (5)

Pokorili doteraz neprekonateľné Televízne noviny. Slováci ukázali, že majú radšej podvečerný oddych pred negatívne presiaknutými správami. Počas minulého týždňa totiž štvorica nesúrodých oteckov dosiahla trhový podiel neuveriteľných 36.1%. Zatiaľ, čo Televízne noviny 32% podiel.

Zaujímavosťou seriálu je aj fakt, že najlepšie výsledky dosahuje v stredu, píše portál mediaboom.sk. Tretíkrát po sebe práve uprostred týždňa ich rating vyskočil nad hranicu 10%. Počas januára dosahovali priemerne stabilný 9% rating. Aj to sa však mení.

Túto hranicu počas uplynulých dní postupne opúšťajú a naďalej rastú a začínajú atakovať 10% hranicu so železnou pravidelnosťou. Tento týždeň opäť pokorili Televízne noviny o pol percentuálneho bo­du.

Oteckovia už suverénne kraľujú nielen podvečernému slotu, ale aj celodennému. Markíza môže byť spokojná. Podarilo sa jej oživiť podvečerný slot rekordným seriálom, ktorý robí silnú nábehovú krivku aj pre spravodajstvo a navyše diváci nie sú už nútení pozerať otrasné Rodinné prípady.

Stabilní Susedia

Čísla sledovanosti sa začínajú stabilizovať aj pri Susedoch. Po rekordnom miliónovom štarte a následných týždňoch neustálych poklesov je situácia už pokojná. Piata epizóda vysielaná v pondelok už neklesala, dokonca mierne narástla. Celkovo si najnovšiu epizódu pozrelo v cieľovej skupine 12+ až 658-tisíc Slovákov.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #susedia #TV Markíza #oseriáloch #Oteckovia