Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

O nové Akty X nie je záujem, v diváckej priazni prepadli

Keď sa pred dvoma rokmi vracali Akty X s 10. sériou, spôsobilo to ošiaľ po celom svete. Premiérovú epizódu si pozrelo 10 miliónov Američanov. Teraz je situácia diametrálne odlišná.

30.01.2018 07:00
akty x, mulder, scullyová, david duchovny,... Foto:
Mulder a Scullyovú smerujú do výslužby. Jedenásta séria hapruje a duo agentov je očividne unavené.
debata

Aktuálna jedenásta séria, ktorá bude aj poslednou sa stretla s veľmi vlažným prijatím zo strany divákov. Dvojročná prestávka vo vysielaní seriálu zlomila väz. Fanúšikov prekvapila aj úvodná epizóda, v ktorej tvorcovia zbúrali celú mytológiu, ktorú poznali dlhých 25 rokov.

Tí „odmenili“ Muldera a Scullyovú len päťmiliónovým výsledkom, čo bolo viac ako 50% pokles oproti desiatej sérii. Ľadová sprcha pokračovala aj v nasledujúcich týždňoch. Postupne krivka klesla na podpriemerných 3.8 milióna divákov s ratingom iba 1.0. To robí z Aktov X celkom slušný prepadák.

Otázkou je, či diváci si premiérové epizódy nahrávajú a sledujú neskôr alebo je to reálny nezáujem. Bude to zrejme prvá možnosť. Televízia FOX to však nechce vzdať a divákov láka na druhú polovicu poslednej série. Vrátia sa diváci k televízorom a odprevedia Akty X so cťou?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Akty X #Gillian Anderson #David Duchovny #THE X-FILES (Akty X) #oseriáloch