Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude epický herecký koncert! Meryl Streep bude klamárka

Druhá séria Veľkých malých klamstiev (Big Little Lies) z dielne HBO bude ešte bombastickejšia. Podarilo sa získať Meryl Streep.

25.01.2018 09:30
Herečka Meryl Streep. Foto: ,
Herečka Meryl Streep.
debata (3)

Oscarová megahviezda zavíta do seriálových vôd. A do nie hocijakých. Pripojí sa k už tak hviezdne nabitej hereckej zostave v zložení Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz či Alexander Skarsgard.

Spočiatku to síce nevyzeralo nato, že by seriál mal pokračovať. Príbeh, ktorý vychádzal z knižnej predlohy Liane Moriarty, mal úvod i záver. Lenže obrovský divácky ohlas a následne žatva cien presvedčilo televíziu, aby začala hľadať cestu k návratu Veľkých malých klamstiev. A podarilo sa.

Do pokračovania by sa mali vrátiť všetky dôležité postavy z prvej série a samotné nakrúcanie by sa malo začať v marci, do vysielania by sa opäť 7-dielna druhá séria mala dostať v roku 2019.

Meryl Streep nebude na vedľajšej koľaji. Jej príchod bude bombastický, bude rovno jednou z hlavných postáv. Zahrá si Mary Louise Wright, matku Perryho (Alexander Skarsgard), ktorý bol ústrednou negatívnou postavou prvej série a čakal ho neblahý koniec. Alebo prežil svoje zranenia?

Samotný herec potvrdil, že by sa mal vrátiť aj do druhej série. To rozprúdilo dohady či násilník a psychopat Perry nejakým spôsobom prežil komplot štvorice žien alebo sa objaví len vo flashbackoch a prvé husle bude hrať práve Meryl Streep, ktorá príde do Monterey, aby hľadala odpovede o svojom synovi a jeho manželstve.

Účasť Streep bude pastvou pre oči a spraví z Veľkých malých klamstiev výkladnú skriňu hereckých superstar. Už len samotné konfrontácie medzi ňou a Nicole Kidman alebo Resse Witherspoon budú epické.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Reese Witherspoon #Nicole Kidman #HBO #Big Little Lies #Veľké malé klamstvá #oseriáloch