Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda Teórie veľkého tresku o konci seriálu: Záver je blízko

Aktuálne sa vysiela v USA už jedenásta séria sitkomu Teória veľkého tresku a aj naďalej búra rebríčky sledovanosti. Podľa jednej z hlavných hviezd je koniec blízko.

09.01.2018 07:00
Herec Johnny Galecki na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Johnny Galecki.
debata

Herec Johnny Galecki (Leonard) sa nechal počuť, že nadchádzajúca séria by mohla byť tou poslednou.

„V súvislosti s koncom seriálu som sa s ostatnými rozprával iba v tom zmysle, že ak ten deň nastane, budeme veľmi smutní“, načrtol Galecki úvahy o konci veľkého tresku. Vzápätí dodal: „Myslím si však, že momentálne sú všetci spokojní s tým, že dvanásť sérii je ten bod, keď by sme to mali ukončiť a ísť domov za svojimi rodinami“, uzavrel.

Teória veľkého tresku stále patrí medzi najsledovanejšie seriály v zámorí a preto nie je prekvapením, že televízia CBS niekoľkokrát pristúpila na podmienky hercov o zvyšovaní platov a pred rokom dokonca seriál obnovila rovno na dve série dopredu, keď sa podarilo s hercami uzavrieť nové dohody.

Kým sa však podarilo uzavrieť najnovšiu dohodu, vyzeralo to tak, že seriál by sa mohol skončiť. Dlhodobé nakrúcanie si vybralo daň a väčšina hercov bola skôr naklonených dať seriálu zbohom.

CBS situáciu zachránila poriadnym zvýšením platov a možnosťou produkovať iné projekty vybraných hviezd. Práve Galecki produkuje pre CBS novinku Living Biblically s premiérou na konci februára. Vďaka zvýšeniu platov patria k najlepšie plateným hercom v seriáloch.

Galecki si prekvapujúco vyrokoval dohodu o hosťovaní v konkurenčnej televízii ABC, ktorá pripravuje návrat sitkomu Roseanne, v ktorom kedysi začínal. Zopakuje si tak úlohu Davida Healyho.

Jim Parsons produkuje spin-off seriálu Young Sheldon. Práve príbeh o malom Sheldonovi zaručí fanúšikom Teórie veľkého tresku, že táto značka zostane živá, aj keby sa v roku 2019 pôvodný seriál skončil. Len pred pár dňami obnovila tohtoročnú novinku na druhú sériu. Prvá séria sa vysiela rovno za starším súrodencom a tak ťaží z popularity pôvodného seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Galecki #Teória veľkého tresku #Young Sheldon