Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Oteckovia poznajú dátum štartu. Začnú tam, kde kedysi Búrlivé víno

Televízia Markíza prinesie v januári na obrazovky nový rodinný denný seriál Oteckovia. Prvý diel Oteckov Markíza uvedie 1. januára o 17:55. Seriál tak vyplní okno, ktoré kedysi patrilo Búrlivému vínu. Neskôr sa tu usadili Rodinné prípady. Prvú sériu plánuje televízia vysielať do konca sezóny.

14.12.2017 07:00
oteckovia, Foto:
Štvorica Oteckov sa predstaví začiakom januára. Zľava: Filip Tůma, Vladimír Kobielsky, Braňo Deák, Marek Fašiang.
debata

Seriál rozvíja príbehy štyroch mladých otcov, z ktorých každý po svojom zápasí s úlohou rodiča. Nechýba im zodpovednosť a snaha pomôcť s výchovou detí, čo zároveň prináša množstvo úsmevných situácií. Ich život pritom odzrkadľuje reálne situácie, s ktorými sa otcovia bežne stretávajú – čelia neočakávaným výzvam rodičovstva a snažia sa zorientovať a nájsť si stabilné miesto vo svete matiek. Každý z oteckov má svoje lepšie aj horšie chvíľky, no v kritických situáciách sa vedia vynájsť a spojiť svoje sily.

Nový formát je inšpirovaný čílskou predlohou, ktorá je adaptáciou pôvodnej argentínskej telenovely Senores Papis z roku 2014, vysielanej v televízii Telefe.

Postavy zo seriálu Oteckovia Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...

O réžiu Oteckov sa postarali Adriana Totiková a Vladimír Fischer. V hlavných úlohách sa v seriáli predstavia Vladimír Kobielski, Braňo Deák, Filip Tůma a nová tvár na televíznych obrazovkách, Marek Fašiang. Partnerku Filipa Tůmu stvárni Monika Hilmerová. Jednu z ústredných rol si zahrá aj Zuzana Mauréry a priestor v seriáli dostal aj Marián Mitaš, ktorého postavu plánuje scenáristický tím počas vysielania prvej série postupne rozvíjať.

"Stále hľadáme zápletky a prepojenia. Niektorí muži majú po dve ženy, niektorí len jednu, ale každý má nejaký problém a stále si ich vytvárajú a komplikujú si život, generujú konflikty a často aj humorné situácie, do ktorých sa dostávajú. Hľadali sme také prototypy, ktoré by mohli byť na toto použiteľné a našli sme formu štyroch otcov, ktorá podľa mňa na Slovensku absolútne funguje,“ povedala scenáristka seriálu Katarína Mikulíková. "Už zostáva len na divákoch, aby posúdili, či je to zábavné, alebo nie,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza #Filip Tůma #Vladimír Kobielsky #Braňo Deák #oseriáloch #Oteckovia #Marek Fašiang