Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Máte sa načo tešiť! Veľké hviezdy budú klamať ďalej

Televízia HBO chce klamať aj naďalej a potvrdila druhú sériu pre hviezdami nabitú minisériu Veľké malé klamstvá (Big Little Lies), o ktorej sa dlho polemizovalo.

09.12.2017 10:20
big little lies, veľké malé klamstvá, Foto:
Veľké malé klamstvá (Big little lies) sa dočkajú druhej série.
debata

Úspech 7-dielnej minisérie, v hlavnej úlohe s Nicole Kidman, Reese Witherspoon a Shailene Woodley, sa očakával. Ale že to bude až taký veľký úspech, to zrejme prekvapilo aj samotnú televíziu.

Príbeh, ktorý vychádzal z knižnej predlohy Liane Moriarty, mal úvod i záver. Pôvodne sa nepredpokladalo, že by Veľké malé tajomstvá mohli pokračovať. Divácke ohlasy a ich neustále požiadavky o pokračovanie boli natoľko silné, že HBO začalo hľadať cesty, ako uspokojiť hlad fanúšikov.

Do procesu vstúpili Kidman s Witherspoon, ktorú figurovali v seriáli aj ako producentky a spoločne začali hľadať príbeh spolu s autorkou, ako priviesť postavy späť. Predsalen posledná scéna prvej série by mohla byť odrazovým mostíkom pre pokračovanie.

HBO od jari, keď sa prvá séria odvysielala, oficiálne nepotvrdilo možnosť pokračovania, iba to, že ak sa objaví dostatočný príbeh, pôjde do toho. Trvalo to trištvrte roka a príbeh sa naozaj našiel. Druhá séria je oficiálne potvrdená!

Vráti sa hlavný autor David E. Kelley, ktorý napíše scenár. Výmena nastane na poste režiséra, štafetu po Jean-Marcovi Valléem preberie Andrea Arnold. Televízia očakáva, že do pokračovania sa vrátia všetky pôvodné postavy a rozbehli sa aj rokovania o ich účasti.

Nateraz sa nevie, kedy sa rozbehne nakrúcanie a nie je známy ani dátum vysielania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #HBO #Reese Witherpsoon #Big Little Lies #Veľké malé klamstvá #oseriáloch