Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový slovenský seriál Vlci bude na stope politických vrážd

Televízia JOJ začiatkom budúceho roka ponúkne divákom ďalšiu seriálovú novinku - Vlci. Tí sa dostanú do vysielania 2. januára o 20:35.

08.12.2017 07:00
Vlci, seriál Vlci, ondrík, germaniová, Foto:
V novom seriáli sa objaví aj Milan Ondrík a Natália Germaniová.
debata

Seriál rozpovie príbeh plný napätia a vášne, ktorý je voľne inšpirovaný skutočnými politickými vraždami z 90. rokov 20. storočia.

Sudca Hirsch sa ako kandidát na predsedu najvyššieho súdu teší obľube verejnosti, pre ktorú je synonymom spravodlivosti. Nik ale netuší, že si stráži kruté tajomstvo – pred 20 rokmi nespravodlivo odsúdil priateľa, ktorý vo väzení spáchal samovraždu. Keď Hirsch získa vysnívaný poľovnícky zámok aj s revírom, zoznámi sa s mladým horárom Andrejom, ktorý je synom Hirschovej obete.

Hirsch robí všetko pre to, aby sa mladý muž nikdy nedozvedel, za akých okolností jeho otca odsúdil. Jeho manipulácie však skomplikuje láska. Jeho dcéra, právnička Alica sa s Andrejom, ochrancom lesa stretne a kým on získa stopu, vďaka ktorej by mohol očistiť svojho otca, zamilujú sa do seba.

Postavy jojkárskej seriálovej novinky Vlci Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Milan Ondrík a Anna Javorková  v seriáli Vlci.

Hirsch netuší, že on sám sa v minulosti stal len hračkou v rukách mocnejších, ktorí ho teraz znova donútia konať. Musí opäť našiť vraždu na nevinného človeka – na Andreja. Alica si musí vybrať, komu veriť a koho obhajovať. Kto je vrah a kto obeť? Otec, či milenec?

Spolu s príbehom Andreja, Alice a sudcu Hirscha budú môcť diváci spoznať krásnu prírodu okolo poľovníckeho kaštieľa a horárne, stáda domácich i divokých zvierat, aj svorku plachých vlkov. A v neposlednom rade budú svedkami veľkých intríg, ale aj osudov ďalších dramatických a komických postáv.

V seriáli sa predstaví široká prejáda hercov, napríklad: Daniel Žulčák, Ivan Krúpa, Anna Javorková, Milan Ondrík, Natália Germani, Peter Šimun, Jana Oľhová, Ivan Romančík, Elena Podzámska, Dominika Kavaschová, Alena Ďuránová, František Kovár, Emil Horváth, Boris Farkaš a iní.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #vlci