Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Upírske denníky sa nevrátia, na rade je rozprávkový psychologický horor

Seriál Kde bolo, tam bolo pred rokmi ukázal hlad divákov po žánri, ktorý dovtedy bol priam nepoznaný. Rozprávkový seriál vyplnil dieru na trhu a stal sa obrovským hitom. Odvtedy ubehlo sedem rokov a záujem oň postupne upadá.

07.12.2017 07:00
debata

Aj vinou tvorcov, ktorí spravili niekoľko zásadných chýb, krivka sledovanosti najmä počas šiestej série išla strmhlav dole. Aktuálna siedma séria, ktorá sa pokúša seriál reštartovať, bojuje o každého diváka a je stále otázne, či presvedčí televíziu ABC, aby s týmto formátom pokračovala.

Konkurencia nikdy nespí a už sa pripravuje alternatíva, ktorá môže priniesť naozaj zaujímavé spracovanie rozprávkových postáv. Keď sa k tomu pripočíta renomovaný tvorca, zvedavosť len rastie.

Producent Kevin Williamson, ktorý je spoluautorom legendárnych Upírskych denníkov, pripravuje nový seriál Tell Me a Story. Spojil sily s televíziou CBS, ktorá chce novinku prezentovať na svojej novej streamovacej platforme All Access, kde hviezdi Star Trek: Discovery.

Tell Me a Story vezme príbehy rozprávkových postáv do vlastných rúk a zmení ich na hororovo temnú psychologickú drámu. Šťastné konce budú nežiadúce klišé, ktoré bolo vytvorené, aby vohnali nádej pre bežných smrteľníkov. Realita rozprávok je diametrálne odlišná.

Seriál sa vyhne priamej televíznej konkurencii, streamovacie platformy fungujú na inom posudzovaní sledovanosti a preto sa môže seriál „dožiť“, bez problémov, viacerých sérií. K tomu treba pripočítať štedrejší rozpočet na výrobu. Toto všetko môže spraviť z Tell Me a Story jeden z najväčších hitov budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kevin Williamson #Upírske denníky #Once Upon a Time #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky) #oseriáloch #Tell Me a Story