Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Štedrý Netflix. Stranger Things bude pokračovať treťou sériou

Streamovací gigant Netflix bol v predchádzajúcich dňoch štedrý a doprial vybraným seriálom nové série. Medzi nimi bol aj hit Stranger Things, ktorému (ne)prekvapivo priklepol tretiu sériu. Nikto by opak ani nečakal.

04.12.2017 07:00
stranger things, Foto:
Stranger Things bude pokračovať treťou sériou.
debata

Seriál sa koncom októbra vrátil s 9-dielnou druhou sériou, ktorá zopakovala úspech prvej série, hoci divácke ohlasy bolo rozpoltené. Každopádne druhá séria priniesla výrazný posun v deji oproti začiatku a čakanie na pokračovanie bude divákov utrpením a test ich trpezlivosti a zvedavosti. Netflix okrem objednávky tretej série je na slovo skúpy.

Nevie sa, kedy sa seriál vráti, ani koľko epizód bude mať. Prvá séria mala osem, druhá deväť. Ak sa potvrdí stúpajúci trend, tak tretia séria by mohla mať až desať epizód. Čo by mohlo byť na škodu. Už druhej sérii nesedel počet epizód a bolo cítiť, že niektoré veci sú navyše.

Tvorcovia už naplno pracujú na scenári. Predpokladá sa, že nová séria sa dostane do vysielania až v roku 2019. Netflix netlačí na producentov seriálov, aby prinášali nové série v pravidelných intervaloch. Sú zástancami kvality, ktorá si vyžaduje čas. Napríklad medzi prvou a druhou sériou bol rozdiel 15 mesiacov.

Dobrou správou je, že neočakáva sa žiadny odchod postáv. Vrátia sa Winona Ryder ako Joyce Byers, David Harbour ako Jim Hopper, Finn Wolfhard ako Mike, Noah Schnapp ako Will, Millie Bobby Brown ako Jedenástka/Jane, Caleb McLaughlin ako Lucas, Gaten Matarazzo ako Dustin, Cara Buono ako Karen, Natalia Dyer ako Nancy, Charlie Heaton ako Jonathan, Joe Keery ako Steve, Dacre Montgomery ako Billy, a Sadie Sink ako Max.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Stranger Things #oseriáloch