Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nakuknite viac do Stars Hollow - do domova Gilmoriek

Pred pár dňami to bol rok od veľkého návratu Gilmore Girls (Ženy z rodu Gilmorovcov) s ich štvordielnou minisériou A Year in the Life. Netflix pri tejto príležitosti vydal nové epizódy na DVD a Blu-ray, pričom sada obsahuje množstvo bonusov.

02.12.2017 07:00
gilmore girls, ženy z rodu gilmorovcov Foto:
Stále nikto nepotvrdil, kedy sa Gilmorky vrátia s ďalšími epizódami.
debata

Tie ukážu skalným fanúšikom ešte viac z nakrúcania, poodhalia zákulisie. Oceniť by mohli zábery, ktoré sa nedostali do finálneho strihu. Bonusy poodhalia ešte viac zaujímavých návratov postáv, nebude chýbať Jess (Milo Ventimiglia), Paris (Liza Weil), Dean (Jared Padalecki) a najmä pohľad na Sookie (Melissa McCarthy). Práve jej účasť bola do posledných chvíľ otázna. Nakoniec si herečka našla čas, aby sa vrátila do úlohy, ktorá ju preslávila a bola tak posledným kúskom skladačky do skvelej mozaiky hercov, ktorí sa zúčastnili megaúspešného návratu tohto kultového seriálu.

Stále nie je známe, kedy sa budú nakrúcať ďalšie epizódy. Hlavní tvorcovia si dávajú čas, aby vymysleli uveriteľný príbeh, ktorým by mohli pokračovať v rozprávaní ďalšej kapitoly života Lolerai a Rory.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lauren Graham #Alexis Bledel #Ženy z rodu Gilmorovcov #GILMORE GIRLS: A YEAR IN THE LIFE #oseriáloch