Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prípad zvrhlíka Weinsteina sa bude vyšetrovať v kriminálnom seriáli

Rôzne sexuálne škandály otriasajú filmových, ale aj seriálovým svetom. Tým prvým a najväčším z nich bol prípad trestuhodného správania producenta Harveyho Weinsteina.

29.11.2017 07:00
law and order, zákon a poriadok, Foto:
Tím vyšetrovateľov sa v roku 2018 "pozrie" aj na prípad sexuálneho obťažovania.
debata (3)

Ukázalo sa, že Weinstein obťažoval celý rad herečiek výmenou za úlohy. Mnohé roky mlčali, mnohé povedali pravdu po rokoch a mnohé stále ešte mlčia. Odsúdeniahodné konanie Weisteina neostalo bez následkov, našťastie.

Témy, ktoré zarezonujú celou spoločnosťou sa spravidla prenesú do filmov aj seriálov. Prípad Weinsteina bude preskúmaný v jednom najúspešnejších kriminálnych seriálov vôbec – Zákon a poriadok. Podobnosťou s realitou bude čisto náhodná. Pripravovaná epizóda sa dostane do vysielania v roku 2018 a bude zaoberať opakovanými prípadmi sexuálneho obťažovania v šoubiznise.

Aktuálne sa v USA vysiela 19. séria Zákona a poriadku, diváci na Slovensku môže seriál sledovať na Jednotke. Zákon a poriadok je kriminálno- právnický seriál, ktorý sa zaoberá – častokrát – kontroverznými prípadmi v 16. okrsku v New Yorku.

Hlavnú úlohu vyšetrovateľky Olivie Benson stvárňuje herečka Mariska Hargitay, ktorá patrí medzi najlepšie platené seriálové herečky. V súčasnosti je Zákon a poriadok najdlhšie vysielaným ne-animovaným seriálom v USA.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálna aféra #Zákon a poriadok #oseriáloch #Harvey Weinstein