Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čo možno neviete o seriáli Teória veľkého tresku

Sadáte si pravidelne pred televíznu obrazovku, aby ste sa nechali zabávať epizódami seriálu Teória veľkého tresku? Spravodajský server news.com.au zozbieral zaujímavosti, ktoré možno nepoznáte.

02.12.2017 07:00
big bang theory, teória veľkého tresku, Foto:
Aktuálne sa v USA vysiela 11. séria. Sledovanosť je stále rekordná.
debata (1)

Americký televízny sitkom zo sveta geniálnych fyzikov z dielne Chucka Lorrea a Billa Bradyho baví divákov po celom svete už desať rokov. Aktuálne v USA sa vysiela jedenásta séria. Prvé epizódy najprv zožali zmiešané reakcie a chvíľu trvalo, než seriál nabral väčšiu sledovanosť.

Od štvrtej série sa však Teória veľkého tresku v USA stala najlepšie hodnoteným seriálom, keď zosadila dovtedy úradujúceho seriálového šampióna, seriál Dva a pol chlapa s Charlie Sheenom. Čo teda o Teórii veľkého tresku možno neviete?

Existovala napodobenina

Počas tretej série producenti zistili, že sa v Bielorusku vysiela televízny seriál nazvaný Teoretici, ktorý ich reláciu nehanebne vykráda. Zvažovali právne kroky, ale k tým nikdy nedošlo, pretože hviezdy bieloruského seriálu prestali nakrúcať, akonáhle sa dozvedeli, čo sa deje.

Kaley Cuocová nebolo v pilotnom dieli

Herečka Kaley Cuocová, ktorá sa preslávila rolou Penny, mala pôvodne smolu. Na konkurz išla dvakrát, ale hlavnú ženskú úlohu nakoniec získala Amanda Walshová. Avšak potom, čo televízna stanica CBS ukázala pilotnému dielu palec dole, rozhodol sa tvorca Chuck Lorre vykonať zmeny – a jednou z nich bola aj výmena obsadenia Penny. „Do tretice všetko dobré,“ komentovala získanie svojej zatiaľ najvýznamnejšej úlohy Kaley.

Diváci nepoznajú priezvisko Penny

Možno si to väčšina fanúšikov ani neuvedomila, ale nikdy nikde nezaznie Pennyino priezvisko. Na rozdiel od ostatných postáv zostáva jej priezvisko záhadou, o čo údajne požiadala sama Cuocová. Spolutvorca seriálu Billy v minulosti povedal, že Pennyino meno sa nakoniec odhalí – avšak ďalší producent to poprel. Takže, kto vie?

Kaley Cuocová A Johnny Galecki tvorili pár aj v skutočnosti

Kaley Cuocová má blízko ku všetkým svojim hereckým kolegom z Teórie veľkého tresku, ale špeciálny vzťah má s Johnnym Galeckym, ktorý hrá Leonarda. „Dva roky sme spolu chodili,“ zverila sa v roku 2010 časopisu Watch! "Bola to ohromná časť môjho života, ale nikto o tom nevedel. Bol to úžasný vzťah, ale my sme o tom nepovedali ani slovo a nikdy sme spolu nikam nechodili. Mám veľké šťastie, že sme sa na rozchode zhodli a neskončilo to medzi nami nenávisťou, "dodala.

Melissa Rauchová bola veľkou fanynkou seriálu

Keď sa Melissa Rauchová v tretej sezóne pripojila k seriálu v úlohe Bernadette, bola už jeho veľkou fanúšičkou, ale snažila sa to počas nakrúcania príliš nedávať najavo. V tomto roku oznámil časopis Variety, že Rauchová uzavrela dohodu s Warner Bros. Television a v seriáli zostane – to jej podľa informácií denníka vynesie pol milióna dolárov za epizódu. Táto zmluva platí na 48 epizód.

Tričko Sheldona odráža jeho náladu

Fanúšikovia komiksu Green Lantern už dlho vedia, že Sheldon často nosí rôzne farebné tričká s logom jeho hlavnej postavy. Ale každá farba jeho trička má v komiksovom svete priradenú inú emóciu – napríklad červená je hnev, modrá nádej a indigová vášeň. A Sheldonovo správanie v konkrétnej scéne často odráža tiež farba jeho trička s logom Green Lanterna.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Teória veľkého tresku #oseriáloch