Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sláva kráľovi Julianovi! Velebte ho vo vlastnom seriáli

Patríte medzi fanúšikov animovaných filmov? Pokiaľ odpovedáte áno, určite poznáte tiež veselého kráľa Juliana, ktorý sa divákom po prvýkrát predstavil v roku 2005 vo filme Madagaskar. Odvtedy jeho popularita prudko rastie.

11.11.2017 07:00
Kráľ Julian, film madagaskar, julian, Foto:
Julian svojím humorom pobaví nielen malých divákov, ale aj dospelých.
debata

Nevyčerpateľná studnica „geniálnych“ plánov, to je kráľ Julian. Srdce divákov si získal už vo filme Madagaskar a v jeho dvoch pokračovaniach, ale tiež v seriáli Tučniaci z Madagaskaru. A teraz sa uletený Julian dočkal aj vlastného seriálu.

Jeho šialené dobrodružstvá v džungli budete môcť sledovať v seriáli Sláva kráľovi Julianovi. Výstredného a trochu sebeckého panovníka opäť sprevádza jeho verný poradca, dôstojník Maurice a veveričiak Mort a osvedčenú dvojicu doplní aj nová postava, bojovníčka Clover.

Príbehy výstredného panovníka sú síce primárne venované deťom, ale jeho tvorcovia nezabudli ani na starších. Tí si v seriáli môžu užiť množstvo sarkastického humoru, narážok a paródií známych scén z celosvetovo populárnych filmových trhákov.

Seriál Sláva kráľovi Julianovi je dielom spoločnosti DreamWorks, ktorá patrí medzi špičku tvorcov animovaných filmov a seriálov. Či všetko dobre dopadne a kráľ Julian sa bude aj naďalej vyhrievať na výslní svojej výnimočnosti môžete sledovať od soboty 11. novembra na televíznej stanici Minimax, a to vždy od 10:30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #madagaskar #oseriáloch