Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto bude seriálová pecka! Aniston a Witherspoon bok po boku

O veľkom seriálovom projekte, ktorý by mal priviesť späť k seriálom megahviezdu Jennifer Aniston sa šepkalo už od leta. Teraz sa stáva realitou. Po svojom boku bude porovnateľne veľkú hviezdu – Reese Witherspoon, ktorá sa pred časom objavila v seriáli Big Little Lies (Veľké malé klamstvá). Pre Aniston je to prvá – plnohodnotná – seriálová rola od roku 2004, keď sa skončili Priatelia.

13.11.2017 07:00
Reese Witherspoon (vľavo) a Jennifer Aniston Foto:
Reese Witherspoon (vľavo) a Jennifer Aniston budú hviezdami nového sitcomu.
debata (1)

Zatiaľ nepomenovaný seriál sa mal pôvodne dostať na obrazovky HBO, keďže pôvodný námet predstavil bývalý šéf programu HBO Michael Ellenberg, ktorý založil vlastnú produkčnú spoločnosť a celú novinku má pod palcom.

Všetko je nakoniec inak. Spoločnosť Apple, ktorá je skôr známa svojimi technologickými vychytávkami má ambíciu spustiť svoju streamovaciu službu a pripravovaná novinka má byť prvým skriptovým seriálom, ktorý bude vlajkovou loďou.

Apple seriálu verí natoľko, že si ho objednal bez zhliadnutia pilotnej epizódy a to rovno na dve série, dokopy vznikne 20 epizód. Ak seriál zaujme, nové série bude nasledovať.

Dej komediálnej novinky sa bude odohrávať v New Yorku v televíznom zákulisí, ktoré skrýva rôzne tajomstvá a nie je opradené takým pozlátkom ako prostredie pred kamerou. Okrem stresu a napätie je plné humoru a absurdných situácii a na tomto bude nový seriál postavený.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Reese Witherpsoon #oseriáloch