Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Utiekla Netflixu nádej na nové Gilmorky pomedzi prsty?

Fanúšikovia kultových Gilmore Girls (Ženy z rodu Gilmorovcov) už zrejme potrebujú počuť rozuzlenie dilemy, ktorá trvá takmer rok. A to kedy a či vôbec sa nakrúti druhý revival, ktorý by nadviazal na megaúspešnú návratovú minisériu A Year in the Life spred roka.

03.10.2017 07:00
gilmore girls, ženy z rodu Gilmorovcov , Foto:
Úvahy o ďalšom pokračovaní Gilmore Girls neutíchajú.
debata

Tvorcovia sú síce spokojní so záverom, ktorí dali svojim obľúbeným postavičkám, diváci to isté povedať nemôžu. Šokujúce posledné štyri slová, ktoré mali zaznieť už v pôvodnom seriáli otvorili úplne nový priestor na ďalšie pokračovania. Všetci doteraz márne čakajú na oficiálne stanovisko, ktoré by dalo bodku za netrpezlivými prosbami.

Utiekla táto možnosť Netflixu pomedzi prsty? To, že streamovací gigant by chcel ďalšie pokračovanie, aj potvrdil. Narazil na hlavných tvorcov, ktorí potrebujú čas rozmyslieť si, či by vedeli pripraviť pre nich dostačujúci námet na druhý revival. Svoje pochybnosti o pokračovaní vyjadrilo aj hlavné herecké duo. Herečka Lauren Graham (Lorelai) si nie je istá, či je vôbec nutné pokračovať. Kruh sa dejovo uzavrel.

Pred pár dňami dostali nádeje fanúšikov ďalšiu ranu, keď konkurent Netflixu – Amazon oznámil, že uzavrel s manželmi Palladinovcami niekoľkoročný kontrakt, ktorý ich zaväzuje vytvoriť pre jeho streamovaciu službu viacero seriálov. Aktuálne majú plné ruky práce s novinkou The Marvelous Mrs. Maisel a rovno dvoma sériami, ktoré si Amazon objednal. Pohasli tým nadobro úvahy o druhom návrate Gilmore Girls? Utiekli nové epizódy Netflixu pomedzi prsty?

Zrejme nie. Palladinovci nenechali nič náhodu a údajne ich nový kontrakt obsahuje „únikovú“ klauzulu výhradne týkajúcu sa Gilmore Girls a ich potenciálneho návratu na Netflixe, píše server TVLine.

Ak budú mať tvorcovia čas a najmä budú kreatívne pripravení napísať nové epizódy, budú mať nato priestor a voľné ruky. Čo to reálne znamená pre netrpezlivých fanúšikov Stars Hollow? Že musia ďalej čakať a najmä dúfať, že nové epizódy sa stanú realitou skôr ako neskôr.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lauren Graham #Alexis Bledel #Ženy z rodu Gilmorovcov #GILMORE GIRLS: A YEAR IN THE LIFE #oseriáloch