Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stargate Universe - hviezdny štart Stargate Universe v Nemecku!

02.03.2010 09:44
debata

Seriál odštartoval minulý týždeň v Nemecku s obrovským úspechom!

Stargate Universe kúpila nemecká televízia RTL II, sesterská stanica RTL, ktorej však patrí posledné miesto sledovanosti v Nemecku, zainvestovala a dopriala svojím divákom obrovskú lahôdku. RTL II je televíziou, kde sa vysielajú tituly, ktoré by na RTL nedosiahli potrebnú sledovanosť alebo nemajú na RTL priestor. To je na objasnenie toho, aby nevzniklo nedorozumenie, že RTL II je nejaká slabá televízia, práve naopak, teší sa veľkej obľube, keďže každý si tu nájde svoj seriál, ktorý sleduje. Ale späť k Stargate Universe!

RTL II odpremiérovala úvodný dvojčasť s obrovským úspechom. Jej priemery sledovanosti sa pohybujú na úrovni 6 %, no SGU jej priniesla sledovanosť 12,4 %!!!

Je to naozaj obrovský úspech, keďže takéto podiely majú problém dosiahnuť aj „veľké“ nemecké televízie. Sledovanosť bola na úrovni Pro 7. Stargate Universe neubrala na sledovanosti ani olympiáda, ani iné prime-timeové programy na iných staniciach, ako napríklad Pro 7 vysielala v tejto dobe Zúfalé manželky, ktoré patria k najobľúbenejším seriálom v Nemecku. Treba však dodať, že fanúšikovská základňa Hviezdnej brány je v Nemecku obrovská, takže SGU bude prinášať aj naďalej dobré čísla sledovanosti.

A teraz sa prenesieme z Nemecka do späť do Kanady, kde už budúci týždeň, konkrétne, 10.marca začne natáčanie 2.série Stargate Universe. Tvorcovia počkali až skončí zimná olympiáda a teraz, keď sa situácia v meste upokojila a život sa vracia do starých koľají sa môžu pustiť do práce. Tvorcovia prezradili aj nejaké zaujímavé informácie o nepriateľovi, ktorý sa v SGU objaví. Pravdepodobne to budú infiltrovaní agenti Luciánskej aliancie (diváci SG-1 dôverne poznajú). Vyzerá to tak, že sa infiltrovali na Destiny a zbierajú informácie, problémom však je, že nemôžu poslať informácie späť…

No teraz najväčšia pozornosť sa upriamuje na druhú polovicu 1.série, ktorá odštartuje už 2.apríla!

debata chyba
Viac na túto tému: #STARGATE UNIVERSE (Hviezdna brána: Universe)