Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Heroes - aká bude nová cesta Hrdinov?

04.03.2010 17:47
debata

Stále nepadlo definitívne rozhodnutie o 5.sérii seriálu…

Televízia NBC stále váha, či objedná aj 5.sériu Heroes (Hrdinovia). Minulý pondelok sme mali možnosť vidieť poslednú časť 4.série a sledovanosť bola pod 5 miliónmi divákov a televízia nebola spokojná.

Číslami sledovanosti môže ešte zamiešať iné možnosti sledovania, ako je online sledovanie na stránke NBC, prípadne čísla môžu zdvihnúť aj diváci, ktorí si poslednú časť nahrali. No aj napriek tomu sa stále nemusíme dočkať nových častí.

Navyše pred pár dňami, autor seriálu Tim Kring dostal ponuku od NBC, aby vytvoril nový seriál, čo uberá šance na 5.sériu, navyše posledná časť uzavrela takmer všetky dejové línie. Hirova cesta sa skončila, Sylar našiel cestu hrdinu, Peter tiež už nemá koho zachraňovať, keďže sa zbavil Samuela, no jedine v prípade Claire sú pootvorené zadné dvierka, keďže odhalila svetu, že existujú ľudia so schopnosťami.

No nie je to málo námetov pre 5.sériu?

No objavila sa ešte jedna možnosť ako pokračovať s hrdinami…

Je tu možnosť, že by 5.séria nebola, no televízia by natočila jeden alebo dva filmy, ktoré by samozrejme vyšli aj na DVD a popritom by sa uzavrel definitívne dej celého seriálu. V prospech tohoto riešenia hovorí aj predaj DVD s Heroes, keďže aj napriek nízkej sledovanosti seriálu v premiére, no neskôr to seriál doženie, keď daná séria výjde na DVD a vynesie televízii zaujímavé finančné obnosy.

S týmto sa teda už začala pohrávať aj samotná televízia, keďže natočenie filmov by stálo omnoho menej peňazí, popritom by uspokojila všetkých fanúšikov a navyše, výnosy z predaja DVD by omnoho viac prevýšili náklady na natočenie filmu (filmov) a nakoniec by z toho televízia vyšla ako víťaz.

Bude teda toto nová cesta Hrdinov?

debata chyba
Viac na túto tému: #HEROES (Hrdinovia)