Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stargate SG-1 - televízia AXN chystá televíznu premiéru prvého SG-1

05.03.2010 09:10
debata

Archa pravdy vtrhne aj na české a slovenské televízne obrazovky!

Televízia AXN uvedie túto jar prvý SG-1 film!

Konečne sa dočkajú českí a slovenskí diváci, ktorí ešte nemali možnosť vidieť tento film, ktorý definitívne ukončuje dej seriálu Stargate SG-1 (Hviezdna brána), keďže 10.séria mala otvorený koniec. Je však zaujímavé, že tento film neuvedie televízia NOVA, ktorá pôvodne do našich končín priniesla Hviezdnu bránu, ale bude to káblová televízia AXN. Presný dátum vysielania ešte nie je stanovený, no keďže televízia pred pár dňami predstavila jarné vysielacie štruktúry, tak sa dá očakávať, že najneskôr v máji Archu Pravdy uvidíme.

Kto by si chcel prečítať oficiálny popis deja, nech sa páči:

http://creative.blog.sk/…ark-of-truth—popis-deja.html?a=868b­ddfbe2a526382e­e523e7c6807bfc

Nie je však jasné, či televízia AXN nechá predabovať Archu, keďže preklad nebol vôbec dodržaný jako v seriáli a aj jednotlivé postavy mali iné hlasy ako pôvodne v seriáli a tento krok zo strany distribútora bol dlhú dobu silno kritizovaní z každej strany. Uvidíme teda, či AXN disponuje s touto informáciou a či náhodou neinvestuje do nového dabingu.

Správy o vysielaní druhého SG-1 filmu Continuum nie sú známe, ale je pravdepodobné, že aj tento film uvedie AXN neskôr v roku 2010!

debata chyba
Viac na túto tému: #STARGATE SG-1 (Hviezdna brána)