Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

V - vitajte vo válke!

12.03.2010 08:34
debata

Televízia ABC odhalila zaujímavé veci zo zákulisia seriálu!

Než sa začnem venovať najnovším informáciam zo seriálu V, prečítajte si všetky dôležité informácie o ňom, keďže je to úplne nový seriál, ktorý sa začal v Amerike vysielať iba v novembri minulého roku a do našich končín dorazí v dobe neurčitej. V článkoch je vysvetlený stručný dej, popisy postáv a nejaké informácie zo zákulisia.

Prvý článok:

http://creative.blog.sk/detail-v—tvrdili-ze-prisli-v-mieri…no-klamali-.html?a=802b5614c9d112b9­00e46bd4de3fc9b3

Druhý článok:

http://creative.blog.sk/detail-v—chceme-mier…navzdy-.html?a=19a4ce142763b6a3­63c6dbab5cd910b5

Tretí článok:

http://creative.blog.sk/detail-v—chces-byt-aj-ty-vyslancom-mieru-.html?a=17462e0584b8164c­d1374d8e9b9057f5

No ak máte prečítané všetky tieto informácie, bez ktorých sa nezaobídete, môžete sa pustiť do čítania aktuálnych informácií!

Návrat seriál V sa nezadržiteľne blíži, už v utorok 30.marca sa Návštevníci vrátia so svojou túžbou ovládnuť náš svet. Pri tejto príležitosti televízia ABC zverejnila veľa zaujímavých informácií zo zákulisia seriálu.

Tvorcovia seriálu tvrdia, že v zostávajúcich 8 častiach 1.série zažijeme, a teraz pozor, v každej časti, aspoň 2 – 3 rozuzlenia, prípadne zauzlenia deja, tak aby divák bol šokovaný a pozrel si aj nasledujúci epizódu. Tým, že sa jedná o miniseriál tvorcovia nechcú nechať diváka čakať na rozuzlenie niektorých dejových línií niekoľko častí, ale chcú dopriať divákovi poriadny spád deja.

30.marca nás čaká po viac ako 3 mesačnej prestávke 5.časť s názvom Welcome To The War a tvorcovia seriálu jedným dychom dodávajú, že táto časť bude akoby novým začiatkom seriálu, aby diváci, ktorý v minulom roku nesledlovali úvodné 4 časti mohli „nastúpiť na už rozbehnutý vlak“ bez toho, aby mali pocit niečoho zameškaného. Tým však nechcú povedať, že prvé 4 epizódy sú zbytočné pozerať, práve naopak, divák tú nájde dôležité informácie o deji a vývoji postáv. K tomuto tvrdeniu sa pripájam aj sám, lebo tieto časti boli naozaj výborné, plné akcie a super efektov.

Prezradili tiež, nás čaká zaujímavá zápletka medzi agentkou FBI Ericou Evans a líderkou Návštevníkov Annou, keďže údajne obidve by mali zistiť, čo majú za lubom navzájom.

Tiež by sme mali viac vidieť pravú tvár Návštevníkov, teda viac ich „jašteričej“ podoby. A tiež sa rozvinie problém tehotenstva Val, ktorá je tehotná s jedným s Návštevníkov. Jej tehotenstvo bude abnormálne a nikto si nevie odhadnúť, čo alebo koho porodí!

A ako bonus uvidíme ako Návštevníci postupne začnú budovať svoju armádu, ktorá má za úlohu zničiť výhradne iba nás!

Na záver si pozrite ešte všetky trailery venované ICH návratu..

Nezabudnite už 30.marca to bude zápas medzi nami versus nimi, dovtedy…prišli v mieri…navždy.

Trailer 1:

http://www.youtube.com/watch?…

Trailer 2:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #V