Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

LOST - čo všetko ešte skrýva tajomný ostrov?

23.03.2010 10:31
debata

Dnes večer pokračuje 6.séria Lost!

Televízia ABC už dnes večer uvedie 9.časť záverečnej série LOST s názvom Ab Aeterno a hlavná pozornosť sa v dnešnej časti sa sústredí na Richarda Alperta, čo znamená, že diváci sa majú načo tešiť, keďže Richard patrí medzi najzáhadnejšie postavy na ostrove.

Záverečná séria sa poriadne rozbehla a aj sledovanosť v Amerike je vynikajúca, je dokonca vyššia ako to bolo pri 5.sérii, sledovanosť sa pohybuje okolo 9 – 10 miliónmi divákov v premiére, čo je výborné číslo.

Do konca seriálu nám zostáva už len 8 častí!

Od posledného článku na blogu sa na ostrove odohralo niekoľko zásadných udalostí. Sayida definitívne ovládla zlá sila, na ktorú upozorňoval muž v chráme, Claire sa pokúsila zabiť Kate za to, že odniesla jej syna Aarona z ostrova, no zasiahnutí Johna Locka, teda iba jeho podoby, keďže pravý John je mŕtvy a teraz po ostrove sa pohybuje tajomné čierne monštrum s podobou Johna Locka. John ovláda Claire, ktorá je pod jeho vplyvom, nakoniec sa dojemne ospravedlnila Kate, no Kate jej neverí, je jej jasné, že tá Claire, ktorú poznala je dávno preč.

John vo svojej pôvodnej podobe vyzabíjal v ľudí v chráme, no predtým im dal na výber, aby sa k nemu pridali, tí ktorí odmietli, zaplatili životom. Ostatní spolu s ním začali ťaženie na opustenie ostrova. John má vždy plán.

Na ostrov prišiel Charles Widmore, Sawyer pozná jeho plány na zabitie Johna, no všetko povedal Johnovi, ktorý zaručil Sawyerovi, že ho dostane z ostrova. Práve ponorkou, ktorou prišiel Widmore chce John spolu s ostatnými odísť. No nebude to také jednoduché…

Tiež sme sa dozvedeli, kto je nositeľom tajomných čísiel 4, 8, 15, 16, 23, 42, ktoré nás sprevádzajú celým seriálom a bolo naznačené, že Jack, Kate, Hurley, Sawyer, John sú kandidátmi. Ale akými? Je jasné, že posádka lietadla Oceanic 815 nebola náhoda a Jacob si touto cestou zaistil, aby ľudia, ktorých si vybral havarovali na ostrove. Bolo teda poslaním Jacoba prenechať svoju úlohu na ostrove niekomu inému? Kto to bude?

V dnešnej časti venovanej Richardovi nás čaká údajne veľa odhalení o ostrove a o samotnom Richardovi. Bude odhalený aj pôvod Richarda a dôvod prečo nestarne? Objaví sa žena Richarda Isabella a samotný Richard bude musieť spraviť dôležité rozhodnutie.

Opäť sa vrátime v čase a budeme sledovať udalosti na konci 19.storočia, kedy sa stretol Jacob a muž v čiernom. Mali by sme vidieť stroskotanie lode Black Rock na ostrove. Richard bude bojovať s Jacobom a Jacob by mal pod tlakom udalostí prezradiť veľa tajomstiev…

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba