Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

LOST - šťastní naveky vekov?

06.04.2010 10:02
debata

Koniec seriálu sa blíži! Už len 6 častí!

Po týždni, už dnes večer, televízia ABC uvedie novú, premiérovú časť záverečnej série Lost (Nezvestní). Dnes je na programe už 11.časť s názvom Happily Ever After. Názov možno brať dvojzmyselne, trošku ironicky, ale aj možno naňho nahliadnuť aj so štipkou nádeje, či naši obľúbení hrdinovia sa dočkajú šťastného konca alebo je to len irónia tvorcov, ktorí si možno prichystali tragický koniec ich postáv.

Do konca seriálu nám zostáva už len 6 častí!

Dnešná časť bude plná návratov. Po dlhšej prestávke sa dnes do seriálu vráti postava, ktorá zohrávala a ako sa zdá bude zohrávať veľmi významnú úlohu. Je to Desmond. Túto teóriu potvrdil aj Charles Widmore, keď sa rozprával s Jinom. Prečo je tak Desmond dôležitý? Všetko sa dozvieme už dnes, kedy budú odhalené mnohé tajomstvá!

No okrem návratu Desmonda uvidíme aj iné návraty, či už mŕtvych postáv alebo žijúcich. Spolu s Desmondom uvidíme aj jeho ženu Penny, dokonca aj Daniela Faradaya, jeho matku Eloise Hawking a teraz poteším všetkých fanúšikov Charlieho, v dnešnej časti uvidíme aj jeho. Je jasné, že mŕtve postavy uvidíme len v alternatívnej línii, no vyzerá to tak, že alternatívna línia príbehu mimo ostrova nie je až taká alternatívna. Tvorcovia seriálu prezradili, že život postáv, ktoré ukazujú mimo ostrov nie je až tak fikciou. Existuje tu nejaké prepojenie a my sa ho dozvieme už v záverečnej časti. Vyzerá to tak, že tí čo žijú mimo ostrova si pamätajú udalosti, čo sa stalo na ostrove…Skôr ako spomienky z ostrova, majú pocit deja vú, ktorí často poznáme aj my, kedy máme pocit, že niektoré udalosti sa už stali. No neskôr majú zistiť, že to nie je len deja vú…

Zároveň tvorcovia prezradili aj názov úplne poslednej časti seriálu. Dlhú dobu robili s názvom veľké tajnosti, no pri zverejnení názvu mnohí zostali zaskočení. Posledná časť nesie názov, veľmi prozaický, The End. Aký koniec si pripravili tvorcovia pre našich hrdinov zatiaľ nie je známe a známe ani nebude, keďže dej záverečnej časti patrí medzi najstráženejšie tajomstvá televízie ABC. Známy je len dátum vysielania – 23.máj – deň, kedy definitívne skončí seriál Lost.

Vrátim sa ešte k dnešnej časti. Desmonda čaká mnoho stretnutí. V alternatívnej línii sa stretne s Hurleym a tehotnou Claire, neskôr v nemocnici sa stretne s Jackom, Danielom Faradayom a Charliem, no samozrejme sa nebudú poznať, keďže v tejto línii sledujeme akoby vyzeral život, keby lietadlo nespadlo na ostrov. No ten pocit deja vú tam bude. Desmond bude mať problém s Charlesom Widmorom, ktorý bude aj naďalej chrániť svoju dcéru Penny pred ním. Donúti Desmonda dať prísľub, že keď príde čas, tak sa obetuje, no netuší, že to bude doslovné…

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba