Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

V - hnutie odporu silnie!

12.04.2010 10:28
debata

Nová časť V už zajtra večer, čo všetko prinesie?

Televízia ABC už zajtra večer po novej časti Lost (Nezvestní) uvedie už 7.časť 1.série V s názvom John May. Do konca série nám zostáva 5 častí!

Nová časť nesie názov po zakladateľovi hnutia odporu proti Návštevníkom, Anna si uvedomuje aké nebezpečenstvo hnutie predstavuje. Musí sa rozhodnúť, čomu dá prednosť, či budovaniu armády proti ľudstvu alebo zničí hnutie odporu. Je však tvrdohlavá a chce spraviť všetko naraz, čo sa hodí odboju. No je tu však problém, hnutie odporu je roztrúsené a nie sú jednotní a to dáva čas zas Anne plniť svoj plán. V minulej časti spustili Návštevníci svoj program spolužitia, čo znamená, že vybranému množstvu obyvateľov Zeme bude umožnené žiť na materských lodiach. Tí však netušia, čo ich tam čaká. Návštevníci pomaly, ale iste sa pripravujú na zničenie ľudstva. Erica odviezla svojho syna Tylera k svojmu otcovi, aby sa Tyler nevrátil na materskú loď, no neskôr sme sa dozvedeli, že Tyler má nejaké tajomstvo, o ktorom ani sám netuší. Anna zistí, že Tyler je mimo mesta a vyšle Lisu, aby Tylera získala späť.

Teraz je tu správa o vývoj sledovanosti seriálu. Bohužiaľ, ostatná časť opäť klesla v číslach sledovanosti. 6.časť sledovalo 6 miliónov divákov v premiére, čo pokles o viac ako milión divákov oproti 5.časti. A oproti prvej časti je to pokles o 50%! Je tu naozaj smutné, že americkí diváci nevedia oceniť tento kvalitný seriál a dávajú prednosť niekedy iným, omnoho kvalitatívne horším seriálom. No televízia ABC nestráca nádej, seriál V je zameraný na veľmi náročnú skupinu. Sú to mladí muži vo veku 25 – 54 rokov. Je známe, že seriály zamerané na mužských divákov majú inú sledovanosť ako pri iných diváckych kategóriach. No aj napriek klesajúcej sledovanosti V je stále lídrom vo svojom vysielacom slote od 22.00. Napríklad seriál výrazne posilnil v kategórii muži 18 – 34 rokov, kedy 9 z 10 mužov pozerá V, čo je obrovský úspech, no bude to stačiť pre televíziu, aby predĺžila seriál aj na 2.sériu? Televízie sú radšej, ak seriál sa vyprofiluje pre širšiu divácku základňu, aby sa tak zabezpečila väčšia sledovanosť, no V predstavuje obrovský úspech, že po dlhej dobe sa vytvoril seriál, ktorý sledujú najmä muži a tí predstavujú pre každú televíziu zaujímavý zdroj príjmov z reklamy.

Čo zajtra večer uvidíme?

Príbeh pokračuje, program Návštevníkov – spolužitie sa rozbieha a prví ľudia prichádzajú na lode, no nikto z hnutia odporu tomu nevie zabrániť, Erica pochopí, že musia nájsť zakladateľa hnutia odporu a ten ich zjednotí, aby sa začal pravý boj proti Návštevníkom. No John May akoby sa po zem prepadol. Otec Jack zasial zrnko pochybností do mysle reportéra Chada Deckera, ten na materskej lodi zisťuje informácie, či majú Návštevníci čisté úmysly a svoju dilemu konfrontuje s Annou. Tyler tuší, že mu mama niečo tají a chce vedieť, čo tají. Lisa, ktorá našla Tylera mu naznačí, že rodičia niečo skrývajú. Erica sa bojí prezradiť Tylerovi všetko…Ryan je rád, že tehotenstvo Val prebieha bez problémov, po podaní fosforu sa plod ukludnil, no už nie je možné, aby Val tehotenstvo predčasne ukončila. Teraz sa poloNávštevník a poločlovek musí už narodiť. Musí riešiť problém ako ďalej, keďže sa nevie ako sa bude ľudské telo správať pri pokročilom štádiu tehotenstva. Prezradí Ryan Val, kto vlastne je? Zároveň Erica spolu s otcom Jackom a Ryanom sa rozhodnú zachrániť Georgieho zo zajatia Návštevníkov. Tí sú radi, že chytili niekoho z hnutia odporu a chcú získať všetky informácie a Georgieho podrobujú strašnému mučeniu. Finále prvej série sa blíži, už len 5 častí nás delí od poslednej časti tejto série a problémy sa začínajú kopiť…

Trailer 1:

http://www.youtube.com/watch?…

Trailer 2:

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek video:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #V