Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

LOST - všetci majú radi Huga!

13.04.2010 10:59
debata

Koniec seriálu sa blíži! Už len 5 častí!

Týždeň opäť rýchlo prešiel a už dnes večer sa opäť dočkáme novej časti záverečnej série LOST (Nezvestní). Televízia ABC má dnes na programe 12.časť s názvom Everybody Loves Hugo.

Do konca seriálu nám zostáva už len 5 častí!

Už podľa názvu je jasné, že dnešná časť bude venovaná Hugovi Reyesovi, ktorému každý hovorí Hurley a je jednou z najobľúbenejších postáv v seriáli. V tejto sérii Hurley zohráva dôležitú úlohu, keďže ako jediný vidí mŕtvych a hlavne vidí Jacoba, ktorého nikto iný nevidí, dokonca ani Miles, ktorý je médium. Po dlhej dobe dnes uvidíme Libby, dávnu lásku Hurleyho, ich vzťah sa začal rozvíjať v 2.sérii, no než stihla ich láska rozkvitnúť, tak Libby bola nešťastnou náhodou zastrelená Michaelom. Hurley pôjde na cintorín na ostrove, kde si bude chcieť pospomínať na Libby a v tom ju uvidí na pláži a keďže Hurleymu už vôbec nie je divné, že sa rozpráva s mŕtvymi, tak si prisadne a porozprávajú sa ako za starých časov. A práve Michael sa tiež objaví v dnešnej epizóde a potvrdia sa všetky dohady, či je naozaj mŕtvy. Je! V alternatívnej časovej línii sa ocitne Hurley v blázninci, kde strávil istú dobu, keď sa dostal z ostrova. Vo svojej misii, ktorú začal v minulej časti Desmond, bude pokračovať. Takisto uvidíme Pierra Changa, je to dnes už legendárna postava z inštruktážnych filmov Dharmy, ktorá nás sprevádzala takmer celým seriálom, no jeho postava bola rozvinutá až v 5.sérii, kde sme sa dozvedeli, že Miles je jeho synom.

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

Správou dňa je, že končí natáčanie seriálu na Havaji. Áno je to tak, práve v týchto dňoch, po 6 rokoch, opúšťa celý štáb Havaj. Hlavné postavy už natočili všetky svoje obrazy, ešte zajtra sú naplánované posledné dotáčky extérierov a definitívne sa zatiahne opona a skončí sa tak seriálový fenomén, ktorý fascinoval ľudí dlhých 6 rokov. Záverečná párty sa konala cez víkend a zatiaľ sa podarilo všetko utajiť o záverečnej časti, takže nikto okrem tvorcov a hercov nevie ako sa seriál skončí a na druhú stranu je to aj dobré, takto budeme mať aspoň veľké prekvapenie, keď 23.mája vrthne na obrazovky záverečná dvojčasť. A už keď sme pri dátumoch vysielania…bohužiaľ nastali malé zmeny vo vysielaní a predsalen nás čaká malá vysielacia prestávka. Najprv televízia posunula vysielanie záverečnej dvojčasti, nezvykle, na nedeľu 23.mája a podľa vysielacieho plánu mala byť predposledná časť odvysielaná 11.mája, no tu nastal problém. Kompetentní si uvedomili, že 12 dňová medzera medzi časťami by mohla veľmi ublížiť veľkému finále, tak vsunula jednu reprízu na 27. apríla a tak od časti číslo 14. sa všetko posunie.

To znamená nasledovné:

12.časť Everybody Loves Hugo – vysielanie dnes,

13.časť – The Last Recruit – 20.apríl,

!!!po tejto časti nasleduje týždenná vysielacia prestávka!!!

14.časť – The Candidate – 4.máj,

15.časť – Across the Sea – 11.máj,

16.časť – What They Died For – 18.máj,

17.časť – The End – veľké finále seriálu – 23.máj (posledná časť bude sa vysielať už v nedeľu a nie v utorok, ako je zvykom)

Na záver ešte jedna zaujímavosť, čo sa týka záverečnej časti. Televízia ABC zverejnila cenník reklamy na poslednú časť. A kto by si chcel zaplatiť 30 sekundovú reklamu cez poslednú časť, tak si musí prichystať takmer milión dolárov, konkrétne 900 000 tisíc, pre porovnanie, obyčajne si ABC účtuje počas LOST niečo vyše 200 000 dolárov za 30 sekúnd reklamy. No keďže sa očakáva, že posledná časť bude mať rekordnú sledovanosť, chce z tejto situácie, čo najviac využiť, čo je pochopiteľné.

debata chyba