Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

LOST - dnes nás čaká masaker!

04.05.2010 08:41
debata

Koniec seriálu sa blíži! Už len 4 časti!

Malá, týždňová vysielacia prestávka sa končí a televízia ABC už dnes večer nám ponúkne jednu z posledných častí seriálového fenoménu LOST (Nezvestní)

Do konca seriálu nám zostáva už len 4 časti!

Otvára sa tak posledné kapitoly tohto seriálu. Dnes je na programe 14.časť 6.série s názvom The Candidate a táto časť podľa hodnotení zo zdrojov z televízie má byť najlepšou časťou spolu so samotným finále seriálu a spoilery, ktoré prenikli dávajú tomuto tvrdeniu za pravdu. Takže na mieste je upozornenie pre fanúšikov, ktorí si nechcú skaziť veľké prekvapenie, tak by práve teraz mali prestať čítať.

Pozrime sa teda, čo všetko nás čaká. Už ako som naznačil v názve článku, tento diel bude naozaj veľmi tragický, plný úmrtí a to dokonca niekoľkých hlavných postáv, ktoré v seriáli vystupuje od jeho 1.série, čo je dosť kruté zabiť postavy, ktoré nás sprevádzali celým seriálom a máme ich radi. No na druhú stranu neustále zvraty aj pred úplnym koncom, dávajú seriálu stále potrebný drive. Kto teda zomrie? A za akých okolností to bude? Príbeh pokračuje, Sawyer, Kate, Hurley, Sun, Claire a ostatní sa konečne dostávajú k Charlesovi Widmorovi a jeho ponorke a konečne vidia veľkú nádej na definitívny odchod z ostrova. Navyše Sun a Jin si užívajú spoločné chvíle po dlhom odlúčení. No nič netrvá večne. Falošný John Locke má svoj plán a použije v ňom Jacka, ktorého má teraz pod svojím vplyvom. Locke nechá Jacka, aby priniesol batoh plný výbušnín do ponorky. Jack netuší, čo nesie. No nastane výbuch, pri ktorom zahynú Jin, Sun, Widmore a Sayid, ktorý však ešte pred smrťou prejde z temnej strany späť k dobru a zbaví sa tak vplyvu Locka. No toto ho bude stáť život. No zoznam obetí však nekončí a kto ďalší neprežije výbuch sa dozvieme až po zhliadnutí novej časti.

Navyše Sawyer unikne smrti o vlások, keď ho Jack v poslednej chvíli zachráni, no však niekto vážne zraní Kate. Vyzerá to tak, že ju niekto postrelil, ale kto bol? Bola to Claire? Ktorá stále túži po pomste, že jej syna Aarona odviezla Kate z ostrova. Tvárila sa síce, že Kate odpustila, no temný vplyv falošného Johna Locka ju poznamenal a hlavne Sawyer upozorňoval Kate, aby jej už neverila, že to už nie je tá milá Claire akú poznali predtým. Alebo Claire len krivdíme a Kate má iného nepriateľa?

No budú naozaj mŕtvi? Vyzerá to tak, že alternatívna realita, v ktorej lietadlo bezpečne pristalo v LA je naozaj veľmi prepojená so životom na ostrove. Žijú naši hrdinovia dva životy?

V dnešnej časti, teda v alternatívnej realite uvidíme Jacka a ďalšie pokračovanie jeho komplikovaného vzťahu s jeho synom. Uvidíme konečne aj matku Jackovho syna, vyzerá to tak, že by to mohla byť Juliet. Navyše bude pokračovať príbeh postrelenej Sun a zrazeného Johna Locka, v nemocnici sa ocitne aj Sawyer a Miles a začnú si uvedomovať, že aj napriek tomu, že sa v živote nevideli, ich životy sú akýmsi spôsobom prepojené.

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

Bohužiaľ s blížiacim sa koncom seriálu stále viac a viac ubúda informácií od tvorcov, ktoré by prezradili nejaké zaujímavé pikošky pre nás. Čo je samozrejme pochopiteľné, keďže chcú aby sme mali z posledných častí seriálu veľký zážitok. Zatiaľ vieme, že ešte bude odhalená totožnosť tajomných kostier v jaskyni, ktoré boli objavené ešte v 1.sérii a až teraz sa dozvieme ich príbeh. Pôvodne to mali byť kostry Adama a Evy, no nie je to tak. Už v nasledujúcej časti, teda v 15 časti s názvom Across the Sea bude pokračovať príbeh Jacoba a tajomného muža v čiernom a práve tu by malo byť odhalených mnoho tajomstiev.

Taktiež v závere seriálu uvidíme aj Walta, syna Michaela. Aby bol aj jeho príbeh dokončený, keďže aj on je niečím zvláštny a na ostrov sa dostal za nejakým účelom a aj napriek tomu, že mohol z ostrova odísť, jeho úloha stále zostáva zahalená rúškom tajomstva.

! ! ! Ešte tieto časti nás čakajú ! ! !

14.časť – The Candidate – dnes,

15.časť – Across the Sea – 11.máj,

16.časť – What They Died For – 18.máj,

17.časť – The End – veľké finále seriálu – 23.máj (posledná časť bude sa vysielať už v nedeľu a nie v utorok, ako je zvykom)

debata chyba