Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desperate Housewives - je čas sa rozlúčiť! Finále 6.série prichádza!

13.05.2010 08:03
debata

Je koniec všetkým tajomstvám…finále 6.série prichádza!

Nezmeškajte finále 6.série, už túto nedeľu!

Po 9 mesiacoch vysielania sa aj aktuálna séria Zúfalých manželiek končí. Televízia ABC odvysiela záverečnú 23.časť s príznačným názvom I Guess This is Goodbye. Pre ktorú postavu však bude znamenať koniec,to zatiaľ nevieme, no kandidátiek je hneď niekoľko. Dočkáme sa teda srdcervúceho finále, pri ktorom zomrie niektorá z obľúbených postáv?

Pozrime sa bližšie, čo všetko nás čaká!

Angie Bolen zostrojila bombu, tak ako žiadal jej prenasledovateľ Patrick, odpočítavanie je spustené a smrť hrozí každému na Wisteria Lane. Patrich ohrozuje všetkých na Wisteria Lane. Vlastného syna drží v zajatí a jediné, čo chce, aby Angie trpela.

Gaby sa rozhodne, že Angie pomôže, konečne pochopila posolstvo lístočku, ktorý jej Angie tajne poslala. Gaby sa ukáže ako statočná žena, ktorá myslí aj na druhých. Stane sa jej to osudným?

Jedno je isté, jedna zo Zúfalých manželiek má zomrieť, kto to bude?

Zle je na tom aj Lynette, ktorú uväznil Eddie. Eddie je ten tajomný škrtič a vrah, ktorý zabil niekoľko mladých žien a nakoniec zabil aj vlastnú matku, ktorá ho odhalila. Teraz drží v zajatí Lynette, ktorá ho taktiež nedopatrením odhalila. Problém však je, že Lynette začne rodiť a bude sa chcieť dostať z Eddieho väzenia, je ohrozená aj on a aj dieťa. No Eddie má iné plány…Pripravili si tvorcovia pre nás naozaj tak krutý príbeh, že by nechali zomrieť Lynette?

Bree je naozaj zúfalá. Jej nevlastný syn Sam ju začal vydierať, že prezradí všetky ich tajomstvá, pokiaľ Bree neprepíše naňho celú firmu a tak by Bree prišla o všetko a celá jej rodina taktiež. Bola by to dokonalá pomsta. Zároveň sa čím ďalej, tým viac prejavujú jeho výkyvy nálad. Bree sa však nevzdáva, veď aj Sam má svoje temné tajomstvá, ktoré však musí nájsť. Udrží svoju povahu na uzde alebo ublíži Bree?

Susan s Mikeom konečne vyriešia svoje finančné problémy. Susan je rozhodnutá, že sa odsťahujú z domu na Wisteria Lane a tento začnú prenajímať. Už má aj vybratý malý byt, kde budú všetci bývať. Zachráni Susan tento krok pred smrťou?

Trailer k poslednej časti 6.série:

http://www.youtube.com/watch?…

Ešte sa ani neskončila 6.séria a už sa špekuluje o tom, čo alebo kto by sa mohol objaviť v novej, 7.sérii, ktorá odštartuje v závere septembra. Autor seriálu Marc Cherry potvrdil, že by do seriálu rád vrátil postavu, ktorú sme už v seriáli videli, no je to už veľmi dávno. Vyzerá to tak, že na Wisteria Lane sa vráti zlý Paul Young, ktorého sme mohli poznať z prvých 2 sérií seriálu. Pre pripomenutie, ide o manžela Mary Alice, ktorej hlas nás sprevádza celým seriálom, neskôr sa z neho vykľul despota a vrah a momentálne sedí vo väzení. No vyzerá to tak, že jeho pobyt za mrežami sa skončí. Údajne by sa mal vrátiť na celú 7.sériu! Uvidíme, či to naozaj tak bude, keďže herec Mark Moses momentálne hrá v inom seriáli a či mu to časovo výjde, no sám sa vyjadril, že by bol veľmi potešený, keby sa mohol vrátiť na Wisteria Lane.

debata chyba
Viac na túto tému: #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky)