Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Gossip Girl - až smrť ho dokázala zmeniť?

17.06.2010 08:21
debata

GOSSIP GIRL

SEASON 4

Gossip Girl - až smrť ho dokázala zmeniť?
Gossip Girl - až smrť ho dokázala zmeniť? Gossip Girl - až smrť ho dokázala zmeniť?

Až smrť ho dokázala zmeniť?

 

Ste zvedaví na prvé oficiálne informácie o pripravovanej 4.sérii?

 

Podobne ako pri iných seriáloch, je mesiac po skončení 3.série a tvorcovia už usilovne pripravujú príbehy pre 4.sériu, ktorá vtrhne na televízne obrazovky televízie CW v septembri.

Záver 3.série sa niesol v zaujímavom duchu. Vanessa odišla na stáž do CNN a tým dala zbohom Danovi, no ten príliš nesmútil a zase sa dal dokopy so Serenou! No ich vzťah mal ťažký rozbeh a najmä, keď Serena a Blair utiekli spolu na celé leto do Paríža. Dan nevie na čom je…to však ešte netuší, že v závere časti sa objaví niekto, kto mu môže zmeniť celý život.

Blair chce v Paríži zabudnúť na Chucka, ktorý je veľmi zranil, keď sa vyspal s malou mrchou Jenny. A mimochodom Jenny. Naša malá, pomstychtivá mrcha opustila Upper East Side, uvedomila si všetko zlé, čo spravila, a že všetci ňou pohŕdajú, tak si zbalila kufre a odišla žiť k mame.

Čo sa týka Jenny, tak tú neuvidíme v niekoľkých častiach 4.série, keďže herečka Taylor Momsen sa venuje teraz svojej speváckej kariére. No keď sa Jenny vráti, tak bude úplne iná osoba, bude konečne dobrá? Ako ju príjmu ostatní? Blair, keď sa dozvedela, čo spravila s Chuckom, tak sa vyhrážala, že keď sa ešte niekedy vráti, tak ju zničí a Blair nikdy nedáva sľuby len tak. Takže Jenny čaká veľmi ťažký návrat neskôr v 4.sérii.

Začiatok 4.série sa bude niesť vo francúzskom štýle. Serena a Blair si užívajú nový život v Paríži, no prekvapí ich, keď tam stretnú Chucka. Áno, Chuck žije, prežil postrelenie na konci 3.série. No nastala u neho veľká zmena. Až keď jeho život visel na vlásku sa dokázal zmeniť a z bezohľadného mladého muža sa stala nová, lepšia osoba. Naozaj aj stretnutie so smrťou ho dokázalo zmeniť? Alebo je to len prechodné obdobie?

V Paríži si nájde Chuck aj novú priateľku a bude sa snažiť zabudnúť na Blair, uvedomil si všetky chyby a chce dopriať Blair šťastný život aj keď bude bez neho. No pri vzájomnom stretnutí Blair začne žiarliť. Majú ešte šancu? A zostane Chuck už dobrý alebo sa ešte prebudí jeho intrigánske ja?

Za to Nate prejde na temnú stranu. Uvidíme jeho temnú stránku a nebude sa to každému páčiť. Po rozchode so Serenou a po zrade Jenny zostane Nate zatrpknutý, no nájde si niekoho nového.

Tvorcovia už usilovne hľadajú pre Natea novú priateľku a je jasné, že v seriáli sa zdrží.

Vanessa sa takisto vráti a bude prekvapená, čo všetko nájde na Upper East Side. Dan bude mať problém s Georginou Sparks, ktorá sa ukázala v závere 3.série a tvrdí, že čaká dieťa s ním. Dan jej samozrejme neverí, no Georgina nechystá žiadny odchod z New Yorku…

Na záver ešte zaujímavosť. Tv Doma si pripravila prekvapenie pre všetkých slovenských divákov. Už v júli sa môžete tešiť na premiéru 3.série Gossip Girl, momentálne tam finišuje séria číslo 2.

    
debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl