Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dr.House - pripravte sa na komplikácie!

28.07.2010 12:25
debata

Dr. House od septembra začne ordinovať aj na blogu o seriáloch!

Ak ste si mysleli, že sa vyhnete jeho nemiestnym a uštipačným poznámkam, tak ste sa veľmi mýlili!

Od septembra sa môžete tešiť, že aj Dr. House sa pripojí k ostatným seriálom na blogu!

7.séria House m.d. začína 20.septembra na televízii FOX a pripravte sa na veľké zmeny v jeho živote…

Po májovom strhujúcom finále 6.série, televízia FOX sa už tvrdo pripravuje na návrat Gregory Housa, môžete sa tešiť na sériu, ktorá prinesie mnoho zmien, prvou veľkou zmenou bude absencia obľúbenej postavy Trinástky v podobe herečky Olivie Wilde, ktorá momentálne natáča film Cowboys and Aliens po boku Harrisona Forda a Daniela Graiga a tak účinkovanie v seriáli muselo ísť na istý čas bokom, no seriál neopúšťa navždy, jej postava sa v prvej polovici série neobjaví so železnou pravidelnosťou.

Tvorcovia neváhali a už našli za ňu aj plnohodnotnú náhradu. Novú študentku medicíny, ktorú si House vezme pod svoje „ochranné“ krídla, stvárni Amber Tamblyn, môžete ju poznať zo seriálu Joan z Arkádie, kde hrala hlavnú úlohu. (Joan z Arkádie každý pracovný deň reprízuje doobeda Markíza).

Ako sa sa Tamblyn zhostí svojej novej úlohy uvidíme hneď v úvodnej časti, tvorcovia avizujú, že Tamblyn bude hosťovať vo viacerých častiach seriálu a nie je vôbec vylúčené, že sa stane aj trvalou účinkujúcou, zavážia aj ohlasy divákov na jej postavu a samotné rozhodnutie bude aj na samotnej herečke. Zatiaľ sú však dohodnutí, len na hosťovaní, pokiaľ sa Dr. Remy nevráti.

No dôležitejšiou správou je, že Housa konečne čaká plnohodnotný vzťah a možno sa zmení aj jeho prchká povaha. Tou šťastnou nebude nikto iný ako svojrázna riaditeľka nemocnice Lisa Cuddyová, po udalostiach, ktoré sa stali v závere 6.série si uvedomili aj napriek ich povahám, že sa majú radi a že chcú byť spolu. Držme im teda palce, aby ich vzťah vydržal, určite sa dočkáme aj vtipných scénok.

Hviezdna jeseň sa začína už 9. septembra!

debata chyba
Viac na túto tému: #HOUSE M.D. (Dr. House)