Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desperate Housewives - divoký Západ prichádza na Wisteria Lane!

30.08.2010 11:58
debata

Divoký Západ prichádza na Wisteria Lane!

Kompletné informácie o 7.sérii sú tu! Pozor, nová zúfalka prichádza na scénu!

Už ani mesiac nám neostáva do premiéry dlhoočakávanej už 7.série Desperate Housewives /Zúfalé manželky/. Už 26.septembra na televízne obrazovky vtrhnú príbehy z Wisteria Lane a táto séria bude pekne divoká. Ako každý rok, televízia ABC pripravila štýlové promo video k novej sérii, tento rok sa nesie v štýle divokého Západu, čím sa nám snaží naznačiť, že sa máme načo tešiť!

Pozrite si štýlové promo video! Už teraz je umiestnené v sekcii odkazy, spolu s ostatnými upútavkami k ostatným seriálom.

http://www.youtube.com/watch?…

Na konci už môžete vidieť novú seriálovú posilu v podobe Vanessy Williams, ktorá má byť akousi náhradou za Edie Britt, takže opäť sa môžeme tešiť na novú mrchu na Wisteria Lane.

Jej postava sa volá Renee Perry a je dávnou priateľkou Lynette Scavo, teraz po rokoch sa náhodou nasťahuje na Wisteria Lane, keďže má problémy v manželstve a chce začať novú životnú etapu, navyše nemá núdzu o peniaze a s tým prichádzajú aj ostatné privilégiá. Renee naplno zasiahne do životov každej ženy. Bude mať konflikt aj s Bree, ktorú na konci 6.série opustil manžel Orson a teraz si hľadá novú lásku. Hlavu jej zamotá nový údržbár v podobe Briana Austina Greena (Beverly Hills 90210), ktorý bude motať Bree hlavu. Naňho si bude robiť zálusk aj Renee. Zároveň Bree čaká veľké oživenie a dostane sa do nových, pre ňu nevhodných situácii. Jej nový zajačik je totiž nespútaný mladý človek a bude chcieť ukázať Bree aký má život.

Nová séria prinesie viacero nových postáv a tým aj nový svieži vietor do tohoto seriálového matadora.

Je už potvrdené, že herečka Dana Delany (Katherine Mayfair) opustila seriál v závere 6.série, keďže televízia ABC ju obsadila do nového seriálu Body of Proof, ktorý štartuje takisto na jeseň, no nie je vôbec vylúčené, že počas novej série bude krátko hosťovať. Ako náhrada teda prišla Vanessa Williams (Renee Perry), no aj starý známy záporák z úvodnej série Paul Young (Marc Moses) a s ním príde na Wisteria Lane aj jeho nová žena. Stvárni ju herečka Emily Bergl, ktorú ste mohli vidieť v seriáli Muži na stromoch. Obaja budú skrývať dávne tajomstvá, ktoré ako inak postupne budú vychádzať napovrch. Asi každého fanúšika seriálu zaujíma, prečo sa Paul po tých rokoch vo väzení vrátil na ulicu a medzi ľudí, ktorí ho do väzenia poslali? Chce pomstu? Alebo chce len ukázať, že sa zmenil?

Svoje tajmostvá má aj Renee Perry. Myslela si, že jej život s manželom ukončila a teraz môže vystrčiť svoje pazúriky na iných, no veľmi sa mýli. Pretože veľmi skoro ju nájde na Wisteria Lane ako vyčíňa a nebude sa mu to páčiť.

No Renee je neoblomná a hlavne vypočítavá mrcha! Vstúpi opäť do jej života práve vtedy, keď Renee bude súperiť s Bree o srdce nového inštalatéra. Zdá sa, že Briana Austina Greena čaká horúca a divoká jeseň!

Manžela Renee stvárni herec Reggie Austin. Ďalej bude priateľstvo Bree a Gaby čeliť obrovskej skúške,keď sa Bree priznala, že jej syn Andrew pred rokmi zrazil autom svokru Gaby (Carlosovu matku), ktorá následne v nemocnici zomrela. Ako budú Solisovci reagovať na túto skutočnosť? Navyše Bree bude musieť vyriešiť existenčné problémy, keďže prepísala svoju úspešnú firmu na nevlastného syna Sama, ktorý ju vydieral, a aby toho nebolo málo Orson opustil Bree nadobro. Takže môžete vidieť, že Bree čakajú v novej sérii veľmi ťažké časy.

To však nie je všetko!

Krátkodobo sa v novej sérii objavia aj iné postavy, problémy neobídu ani Susan, ktorá veľmi ťažko nesie, že jej manžel Mike jej tajil finančné problémy a tak musela prenajať svoj dom na Wisteria Lane a presťahovať svoju rodinu do menšieho bytu na druhú stranu mesta. Navyše do jej domu sa nasťahoval Paul Young, čo Susan ešte viac rozčúli a naštartuje, aby čo najskôr vyriešili svoje finančné problémy a mohla by sa tak vrátiť na svoju milovanú ulicu.

V novom dome sa však stretne aj s problémami. Herečka Rebecca Creskoff stvárni novú nepriateľku Susan. Jej postava sa objaví už v úvodných častiach novej série a zatiaľ nie je známy konflikt, ktorý ich postaví proti sebe. Dá sa len špekulovať nad tým, že mladá dáma bude mať zálusk na manžela Susan…

Susan takisto sa stretne so staršou dámou, ktorú stvárni herečka Lainie Kazan. Objaví sa vo viacerých častiach novej série.

Problémy neobídu ani rodinku Scavovcom. Lynette a Tom si prinášajú domov svoje novonarodené bábätko, no zisťujú, že na výchovu sú už pravdepodobne starí a majú všetkého plné zuby pri výchove 5 detí. Všetko sa však zhorší, keď do ich životov sa vráti Tomova matka. Stvárni ju herečka Lois Smith a jej postava Allison Scavo sa u nich zdrží asi v 5 epizódach. Už teraz sa môžete tešiť na veľké konflikty medzi Lynette a Allison. Allison je totiž stará dáma, ktorá má až veľmi tradičný pohľad na svet a jej požiadavky na ženu, ktorá sa stará o jej milovaného synáčika sú tiež veľmi tradičné. Čo sa samozrejme dostáva do konfliktu s Lynette, ktorá podľa Allison vedie výchovu detí a starosť o manžela až veľmi moderne.

Ústrednou témou tejto série bude obrovský problém a to výmena detí, ktorá sa stala pred rokmi v pôrodnici. Na konci 6.série sa sestrička, ktorá dlhé roky toto tajomstvo dusila v sebe na smrteľnej posteli priznala. Kto však vychováva dieťa, ktoré vlastne nie je jeho?

Hviezdna jeseň sa začína na blogu už 9.septembra!

Začnite novú seriálovú sezónu s blogom o seriáloch!

Vaše seriálové hviezdy sa vracajú s novými sériami.

Buďte pritom!

debata chyba
Viac na túto tému: #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky)