Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dr.House - aké je jeho tajomstvo?

20.09.2010 09:58
debata

Gregory House má problém, je chorý. Je chorý láskou!

Už dnes televízia FOX uvedie novú sériu obľúbeného seriálu House M.D. (Dr. House) a táto séria bude veľmi prelomová pre každého člena seriálu, ale aj pre divákov. 1.časť 7.série nesie názov Now What? (Teraz čo?)

Najvýraznejšou zmenou v živote Housa bude láska. Nikto to síce nečakal, ale je to tak. Čo tak dlho viselo vo vzduchu, tak v novej sérii sa stane skutočnosťou a Gregory sa zamiloval do Lisy Cuddy a budú naozaj šťastní, aj keď ich vzťah nebude úplne všedný, hlavne House doňho prinesie veľa nezvyčajného.

Herečka Lisa Edelstein (Lisa Cuddy) poskytla zaujímavý rozhovor, v ktorom sa čo to prezradila najmä o hlavnej zápletke novej série a to je o vzťahu medzi ňou a Housom. Ako sama povedala, diváci budú veľmi prekvapení, čo všetko dokáže láska spraviť aj s takým zvláštnym človekom akým je nepochybne Gregory House.

Určite však neprídeme o jeho štipľavé poznámky na adresu ostatných členov lekárského tímu a na adresu pacientov, no určitá zmena nastane v jeho postoji nastane. Spočiatku bude mať Gregory pocit, že sa s ním deje niečo nezvyčajné a hlavne bude mať pocit, že ostatní členovia tímu za jeho chrbtom si niečo „šuškajú“. No všetko zvládne s eleganciou sebe vlastnou a veľmi skoro začnú vzťah medzi ním a Lisou rešpektovať a nakoniec budú aj veľmi radi, že House našiel lásku.

Tým pádom sa v novej sérii pozrieme ešte viac hlbšie do Housovej duše, ešte viac ako v ostatných sériách a bude to veľmi zaujímavé najmä pre diváka, keď sa dozvie ešte viac o Gregorym ako nikdy doteraz a možno viacerí nájdu s ním až teraz pochopenie. Dočkáme sa aj veľmi dojímavých momentov, ale ako inak aj veľmi vtipných. Veľa zábavy nás čaká aj u samotnej dvojice House – Cuddy.

Na začiatku ich vzťahu budú musieť ešte vyriešiť aj pracovnú stránku veci. Lisa si Housa nesmierne profesionálne váži a dohodnú sa, že v práci musí všetko zostať tak ako to bolo doteraz.

Lisa taktiež prezradila, že nová postava v 7.sérii prinesie trošku sviežeho vetra do zabehnutých príbehov. Novou postavou je praktikantka v podobe herečky Taylor Tamblyn, ktorá má byť akousi náhradou za Trinástku, teda Oliviu Wilde, ktorá nebude v niekoľkých častiach účinkovať kvôli natáčaniu filmu, no sama Wilde vyvrátila informácie o tom, že by mala absentovať v celej 7.sérii. Práve naopak, chce hrať v čo najviac častiach, pokiaľ jej to čas dovolí, pretože má seriál veľmi rada a nechce dopustiť, aby diváci trpeli tým, že dlhší čas neuvidia svoju obľúbenú postavu. Trinástku hneď uvidíme v úvodnej časti novej série, kde by sa hneď mala nastoliť problematika jej absencie v niektorých častiach. Tvorcovia nechcú prezradiť dôvod, na základe ktorého Trinástka bude absentovať. Chcú to zachovať ako prekvapenie, či sama požiada Housa o uvoľnenie z práce, ale nastane nejaké profesionálne zakopnutie, ktoré ju na čas diskvalifikuje z práce…Zatiaľ sú to len špekulácie.

Nové časti prinesú aj známe tváre v podobe pacientov, prípadne členov rodiny. V úlohe pacienta sa predstaví herec Matthew Millard, ktorého sme mohli vidieť vo Vreskote alebo vo filme Scobby Doo, veľkou hosťujúcou hviezdou bude herečka Jennifer Grey, ktorú preslávil Hriešny tanec, objaví sa v epizóde vysielanej v októbri, zahraje si matku ťažko chorej dcéry, ktorú prijali v nemocnici, no jej choroba bude noazaj vážna a ako matka bude musieť spraviť niekoľko veľmi ťažkých rozhodnutí. Čaká nás teda naozaj dojímavá časť. Veľkým prekvapením v novej sérii bude aj matka Lisy Cuddy. Zahraje si ju veľmi populárna herečka aj z našich končín Candice Bergen alias Murphy Brown. Jej premiérové účinkovanie je naplánované už na november a ako sama herečka potvrdila zdrží sa niekoľko epizód. Tvorcovia si nechávajú hlavnú zápletku pre seba, no určite bude veľmi zaujímavé sledovať ako sa House bude zoznamovať s matkou jeho milovanej Lisy.

Dobrou správou je všetkých fanúšikov postavy Allison Cameronovej, tvorcovia údajne uvažujú o tom, že by ju nejakým spôsobom vrátili späť do seriálu. Zatiaľ to nie je síce oficiálne potvrdené, že by sa Allison naozaj mala vrátiť, ale dobrou správou je, že sa o tom uvažuje.

Pozrite si na záver ešte niekoľko trailerov k úvodnej časti novej série a nový promo plagát.

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

Čítajte blog o seriáloch v novom formáte aj na hobbyportal.sk!

Seriálové novinky prichádzajú!

http://www.hobbyportal.sk/umenie/serialy/

debata chyba
Viac na túto tému: #HOUSE M.D. (Dr. House)