Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

The Vampire Diaries - zlo prahne po krvi! Čoskoro príde aj k nám!

21.10.2010 10:48
debata

Po krátkej vysielacej prestávke sa dnes večer vracia The Vampire Diaries s novou časťou a musíme sa pripraviť na veľkú akciu!

Televízia The CW dopriala minulý týždeň seriálu malú prestávku vo vysielaní, no už dnes vtrhnú upíri opäť na televízne obrazovky s novou časťou. Čaká nás už 6.časť 2.série s názvom Plan B.

Dnešný článok bude viac o zaujímavých informáciach zo zákulisia a na koniec sa v krátkosti povenujem obsahu dnešnej časti.

Seriál začína naberať na obrátkach, tvorcovia nedávno vyšli z informáciou, že už čoskoro nastane výmena postáv a dali nám aj na výber, ktorá z postáv v seriáli zomrie!

Tvorcovia deklarujú, že seriál musí ísť svojou cestou a aj za cenu, že zomrie niektorá z obľúbených postáv, no pozitívom môže byť, že naopak do seriálu môže prísť nová postava, ktorá všetko môže zamotať. Preto sa rozhodli, že tohtoročný Halloween v Mystic Falls bude tragický pre jednu z postáv. Máme aj na výber. Buď zomrie Matt – bývalý priateľ Caroline,

Jeremy – brat hlavnej postavy Eleny,

Jenna – teta Eleny a Jeremyho,

Bonnie – najlepšia kamarátka Eleny a miestna čarodejnica.

V najväčšom ohrození je Jeremy, ktorý sa aj napriek nesúhlasu Eleny púšťa do boja proti Katherine, ktorá sa netají tým, že chce zavraždiť všetkých, ktorých má Elena rada. Tým pádom je ohrozená aj Jenna, no kľudná nemôže byť ani Bonnie, keďže disponuje silnými čarodejníckymi schopnosťami a len pohľadom dokáže zabiť upíra, čo Katherine ohrozuje. Tak či onak, akákoľvek postava, ktorá zomrie bude znamenať stratu pre seriál, keďže všetky tieto postavy patria svojím spôsobom medzi kľúčové.

Poznáme aj jednotlivé časti, kedy sa začne nad niektorou z týchto postáv pomyselne zaťahovať obloha. Bude to už dnes, no najmä v špeciálnej hallowenskej časti budúci týždeň s názvom Masquerade, kedy sa v sídle starostu Loockwooda bude konať každoročný maškarný bál, nikto však netuší, že aj upírka Katherine príde v maske a začne tiecť krv!

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

Ďalšou správou zo zákulisia seriálu je, že v Mystic Falls pribude nový vlkodlak. To znamená, že snaha Masona Loockwooda ochrániť svojho synovca pred rodinnom kliatbou bude márna. Podmienkou premeny Tylera je smrť inej osoby, takže môžeme očakávať, že v Mystic Falls sa udeje ďalšia záhadná vražda a Tyler premení definitívne na vlkodlaka. Toto všetko sa udeje už 11.časti, ktorá by mala byť odvysielaná ešte v roku 2010, konkrétne v decembri, aj keď pôvodné plány hovorili, že pre rok 2010 je naplánovaných 10 časti, potom bude nasledovať vianočná pauza a v januári bude seriál pokračovať 11.časťou. Nič však nie je isté, sama televízia the CW sa rozhodne, kedy odvysiela túto časť, no premena Tylera by mohla byť kvalitným cliffhangerom pre mesačnou vianočnou pauzou.

Taktiež televízia zverejnila vysielací plán pre ostatné časti naplánové pre rok 2010.

6.časť – Plan B – 21.10.2010

7.časť – Masquerade – 28.10.2010

8.časť – Rose – 4.11.2010

9.časť – zatiaľ bez názvu – 11.11.2010

nasleduje prestávka vo vysielaní

10.časť – zatiaľ bez názvu – 2.12.2010

11.časť – zatiaľ bez názvu – pravdepodne 9.12.2010

následne seriál bude pokračovať v januári 2011!

Veľká pozornosť bude venovať aj posthallowenskym epizódam, už v 8.časti s názvom Rose čaká Mystic Falls príchod novej upírky, veľmi starej upírky, ktorá už 500 rokov pije krv, čo na nej zanechal výrazné stopy, z čoho vyplýva, že je veľmi silná, ale aj zlá. Bude sa volať Rose a stvárni ju herečka Lauren Cohen. Upúta najmä Damona, ktorý v nej nájde nový objekt túžby.

Zároveň v 8. a 9. časti sa viac dozvieme z minulosti upírky Katherine, mali by sme ísť opäť do minulosti do roku 1490 a dozvieme sa viac o pôvode Katherine a zároveň prečo sa Katherine tak veľmi podobá na Elenu. Tiež sa rozpúťa lov na Katherine, keďže sa začala vyhrážať Elene, že ju zabije, preto spravodlivosť so svojich rúk zoberie brat Jeremy spolu so Stefanom, Damonom a Ricom, je im jasné, že zvíťazí len jedna strana! Zároveň Damon má problém s Masonom Lockwoodom, ktorý chce zabiť Damona a Katherine si vyberie novú obeť. Pozrite si ukážky na dnešnú časť!

Trailer 1:

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek video:

www.youtube.com/watch

Pozrite si ešte veľmi zaujímavé promo video, ktoré vydala televízia the CW pre dnešnú a budúcotýždňovú čas­ť!

http://www.youtube.com/watch?…

Na záver ešte potešujúca správa, The Vampire Diaries sa konečne dostáva aj na slovenské obrazovky, od novembra televízia Markíza obnovuje svoj nedeľný seriálový blok a tak v doobedňajších hodinách sa môžete tešiť na dvojitú dávku upírskych denníkov, konečne tak tento seriál spoznajú aj slovenskí diváci a určite si získa veľkú obľubu u všetkých, ktorí majú radi temné príbehy a nebudete už len poznať tento seriál z blogu a konečne na vlastné oči uvidíte to, o čom tu stále píšem!

Blog o seriáloch v novom formáte aj na hobbyportal.sk!

debata chyba
Viac na túto tému: #THE VAMPIRE DIARIES (Upírske denníky)