Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desperate Housewives - aký je jeho zvrátený plán pomsty?

12.11.2010 09:59
debata

DESPERATE

HOUSEWIVES

S E A S O N** 7**

Aký je jeho zvrátený plán pomsty?

Čo je nového na Wisteria Lane? Je toho veľa a ešte k tomu prichádza Deň Vďakyvzdania, kto je začo vďačný?

Poďme sa spoločne pozrieť, čo sa za posledný mesiac stalo nové na Wisteria Lane, 7.séria Zúfalých manželiek je v plnom prúde a už túto nedeľu televízia ABC uvedie premiérovú časť s názvom Sorry Grateful, čaká nás sviatočný diel, keďže všetci na ulici sa chystajú oslavovať Deň vďakyvzdania, no kto je začo vďačný sa dozvieme až v nedeľu, kedy výjdu na povrch nové odhalenia…

Takže pekne poporiadku, posledný mesiac bol náročný najmä pre Susan, Paul Young odhalil jej tajnú prácu na internete, kde v spodnom prádle upratovala byt a mala aj vďačných divákov, ktorí jej za to platili veľké peniaze, Susan aj napriek tejto, pre ňu, ponižujúcej práci bolo rada, že už čoskoro sa dostane jej rodina z finančných problémov a do Vianoc sa jej podarí vyplatiť všetky dlžoby a mohla by sa vrátiť na Wisteria Lane, hneď po tom, ako by zo svojho domu vykopla Paula Younga.

Ten sa však tak ľahko nevzdáva, vydieral Susan, že všetkým povie, čím sa živí a tak Susan bola nútená dať výpoveď v práci, povedať pravdu manželovi a aby toho nebolo málo, vyhodili ju aj zo školy, kde vyučovala, keďže Paul sa postaral o to, aby sa konzervatívni rodičia dozvedeli pravdu o jednej z učiteliek. Všetko sa vyhrotilo, keď musel Mike prijať prácu na Aljaške, ktorá zabezpečí dosť peňazí na vyplatenie dlžôb, no Susan a malý MJ zostali sami.

Malá nádej svitla Susan, keď Renee si s Lynette založili novú firmu na interiérový design a Renee chcela Lynette odbremeniť od stráženia malej dcérky, tak zavolala Susan, že má pre ňu novú prácu, Susan bola nadšená, že sa stane designérkou, no Renee mala pre ňu nachystanú pozíciu pestúnky. Susan potrebuje nutne peniaze, tak prácu prijala, aj keď nie s nadšením, čo videla aj Lynette, našťastie si všetko vysvetlili…

Lynette sa musela najskôr vysporiadať s ťažkou chorou matkou Toma, ktorá prišla ako výpomoc pri výchove malej Paige. Nikto však netušil, že Tomova matka je ťažko chorá a že sa u nej rozvíja demencia. Na všetko prišla Lynette, no keď chcela vysvetliť Tomovi situáciu, ten bol iba podráždený a obvinil Lynette, že sa chce jeho matky len zbaviť. Nikdy nebolo tajomstvom, že Lynette si s ňou nikdy nerozumela. Tomovi sa otvorili oči až po tom, ako na Halloween mala jeho mama výpadok a stratila sa na ulici a keď ju našla Lynette, tak ju napadla. Tom musel priznať, že jeho mama je ťažko chorá a tak musela ísť do zariadenia pre dlhodobo chorých…

Bree prežíva po dlhšej dobe šťastné obdobie, jej vzťah o 17 rokov mladších mužom jej aj napriek vekovému rozdielu šlape. Keith je šťastný, že Bree je už zrelá žena, ktorá vie čo chce a ukazuje mu trošku nóbl život, ktorý on ako robotník nikdy nezažil. Bree časom prešli aj výčitky svedomia, keďže si stále myslela, že ju ľudia budú odsudzovať za tento vzťah, no zlom nastal v ostatnej časti minulú nedeľu, kedy Bree zistila, že prichádza do obdobia menopauzy a s tým sú aj spojené problémy hormonálneho charakteru. Bree sa obáva, že Keith sa s ňou rozíde, keďže ako sama povedala, kto by chcel chodiť s vysušenou starou babou. Keith však Bree prekvapil a zdá sa, že ich vzťah naberá vážnejší charakter.

Veselo je aj u Solisovcov. Gaby je stále častejšie so svojou biologickou dcérkou Grace, v čom však vidí problém aj Carlos, ktorý takisto má Grace rád, no Juanita začína niečo tušiť. Nevedia ako vysvetliť 8 ročným dievčatám, že ich pri narodení vymenili. Sú teda veľmi opatrní, no malá Grace je tak veľmi podobná svojej mame, že Gaby jednoducho nevie odolať. Svoje veľké tajomstvo povedala aj svojim priateľkám, ktoré ju nanajvýš podporujú, no uvedomujú si, že vyriešiť tento problém bude veľmi ťažké a že čoskoro budú musieť Solisovci spraviť najťažšie rozhodnutie vo svojom živote.

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

Svoj veľký plán pomsty pomaly chystá Paul Young. Tvorcovia nám pomaly naznačujú, čo má v pláne. Paul totiž pomaly skupuje domy na Wisteria Lane a už do jedného nasťahoval svojho bývalého spoluväzňa. Paul pravdepodobne chce všetkých svojich susedov vyštvať z ulice, presne takisto, ako to spravili oni pred rokmi. Rozdiel je v tom, že Paul je vrah.

Taktiež sme sa dozvedeli veľmi zaujímavé skutočnosti, ktoré sa týkajú jeho ženy Beth. Zdá sa, že Beth si Paula nezobrala z čírej lásky, ale donútila ju jej záhadná mama, ktorej skutočnú identitu sme sa dozvedeli iba v nedeľu. Je to naozaj zaujímavé prepojenie.

Iste si spomínate na Feliciu Tillman a jej sestru Marthu z 1.série. Martha vydierala Paulovu prvú manželku Mary Alice, keďže sa dozvedela ich špinavé tajomstvo. Mary Alice sa zastrelila a tak celý seriál začal. Keď sa Paul dozvedel, že sa vydieraním stojí práve Martha, tak neváhal a zadusil ju. V tom prišla na Wisteria Lane jej sestra Felicia, ktorá vedela, čo je Paul zač a chcela mu dokázať, že on zabil jej sestru. Toto sa jej však nepodarilo a tak nafingovala svoju vlastnú smrť a ako dôkaz nechala svoje dva prsty, ktoré si sama amputovala. Paul sa tak ocitol vo väzení za vraždu Felicie.

Roky plynuli a na začiatku 7.série sme sa dozvedeli, že Felicia žije a celú svoju smrť si len vymyslela, aby Paul zaplatil za smrť jej sestry. Paula teda prepustili na slobodu a vo väzení sa ocitla Felicia. Nevzdala sa však svojho plánu ako sa zbaviť raz a navždy vraha jej sestry. Použila teda svoju dcéru Beth, ktorá je ľahko manipulovateľná a tak svoju matku poslúcha na slovo. Paul však nechcel Beth nič povedať o svojom pláne, matka ju teda prinútila, aby niečo zistila inak. Do svojho plánu zatiahla bývalého spoluväzňa, ktorého chcela obviniť zo znásilnenia, keďže bol v podmienke, tak Beth všetko povedal.

Zdá, že Paulov plán skrýva omnoho viac zvráteností ako sme si mysleli a jedine Beth bude tá, ktorá bude môcť všetkých zachrániť.

Autor seriálu Marc Cherry sám potvrdil, že celý plán Paula je veľmi zvrátený a nechutný a že ešte zažijeme kopec šokov. Jeden veľký šok chystá na každoročný záver vysielania. No tento rok nás nečakajú žiadne prírodné katastrofy, pády lietadla, no bude to o to desivejšie. Od tohoto momentu nás však nedelí veľa času, keďže televízia ABC naplánovala pre rok 2010 odvysielať 10 častí 7.série, takže od tohtoročného veľkého midseason finale nás delia iba 3 epizódy!

Na záver sa poďme v krátkosti pozrieť, čo prinesie Deň vďakyvzdania na Wisteria Lane.

Gaby chce pozvať svoju biologickú dcérku Grace spolu s jej rodičmi na veľkú večeru, ktorú robí každý rok. Gaby chce ukázať Carmen a Hectorovi, ako si dobre žijú a že Grace sa u nich bude mať naozaj dobre, keďže peňazí majú dosť. Hlavne Carmen cíti, že Gaby by časom chcela zobrať Grace k sebe a toho sa desí. Zato Hector si s Carlosom dobre rozumie a našiel v ňom dobrého priateľa. Zatiaľ sa však dohodli, že sa budú častejšie stretávať, aby obidve rodiny lepšie spoznali svoje biologické dcérky. No počas večera Solisovci zistia o svojich priateľoch isté skutočnosti, ktoré by mohli v budúcnosti spôsobiť významné problémy. Gaby rýchlo oľutuje, že ich k sebe pozvala…

Bree pozve rodičov Keitha taktiež na slávnostnú večeru, ktorá sa však nebude vývijať podľa jej predstáv…

Susan začne malú Paige vychovávať po svojom, zatiaľ čo Lynette a Renee rozbiehajú svoj nový biznis a Renee pripomenie Tomovi ich pletky z minulosti…

Zdá sa, že Deň vďakyvzdania nebude na Wisteria Lane plný vďačnosti!

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky)