Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dr.House - stále nemá zábrany!

17.01.2011 13:38
debata

Po takmer dvoch mesiacoch sa vracia seriál s premiérovými časťami!

Televízia FOX dopriala Gregory a jeho celému tímu naozaj až nezvykle dlhú vysielaciu prestávku vo vysielaní. S Housom sme sa museli rozlúčiť ešte v závere novembra minulého roku, no prestávka sa dnešným večerom našťastie končí a už teraz sa môžete pripraviť na nové časti 7.série, dnes to bude 9.časť s názvom Larger Than Life.

Upútavky sľubujú veľké prekvapenia, veľké prípady a veľké výzvy aj pre samotného Housa, čakajú ho nečakané stretnutia, z ktorých on sám bude vydesený! Kto by to bol čakal, že House bude mať z niekoho trému, už v dnešnej časti ho totiž čaká stretnutie, ktorého sa dlho obával. Jeho vzťah s Cuddy aj naďalej prekvitá a tak nie je ničím výnimočným, že matka Cuddy sa chce stretnúť s mužom, ktorý miluje jej dcéru. Zaujímavosťou je, že matka príde na večeru naozaj pripravená a o Housovi a jeho osobnosti vie všetko a nebude ho šetriť, po počiatočných nervoch to House vyrieši po svojom. Matku pri večeri pre istotu uspí, House sa jednoducho nezmení, stále nemá zábrany! Pozrite si prvý trailer a v závere uvidíte túto vtipnú scénu!

Okrem súkromných problémov však teraz už celý tím bude riešiť ďalší komplikovaný lekársky prípad. Lekári budú musieť zachrániť hneď dvoch pacientov, jedného samovraha a druhého muža, ktorá sa ho pokúsil zachrániť. Ide totiž o to, že muž sa rozhodol skoncovať so životom skokom pod metro, no nájde sa však jeden hrdina, ktorý ho v poslednej chvíli zachráni. Stáva sa z neho okamžite miláčik mesta, no hneď po čine odpadáva a začína sa boj o život aj tohto muža. Celé mesto však sleduje osud hrdinu, ktorý neváhal riskovať vlastný život, aby zachránil nejakého cudzieho samovraha a celý tím sa tak dostáva pod väčší tlak a času majú málo. Postupne pri vyšetreniach však tím zisťuje, že prípad bude omnoho komplikovanejší ako si mysleli. Medzitým Taub zažíva svojich päť minút slávy, keď sa objaví na bilboardoch v nemocnici, chce touto cestou zachrániť svoje manželstvo, aby jeho žena pochopila, že robí svoju prácu dobre. Pozrite si druhý trailer!

Máme tu aj zaujímavé informácie zo zákulisia. V poslednej tretine série nás totiž čaká výmena postáv. Áno, asi správne tušíte, že do seriálu sa vráti konečne Trinástka a odíde mladá stážistka Martha Masters, ktorú si mimochodom v zámorí veľmi obľúbili a tvorcovia uvažovali o tom, že by v seriáli zostala natrvalo, no nestane sa tak a už teraz pracujú na rozlúčkovej epizóde s touto postavou. Bezpochyby táto postava oživila celý seriál, je to preto naozaj záhadou, prečo seriál opúšťa, či to je vôľa herečky Taylor Tamblin alebo tvorcovia usúdili, že po návrate Trinástky by tieto postavy nemali dosť priestoru v seriáli, to sa nevie. Isté však je jedno, že tvorcovia chcú, aby sa Martha určite jedného dňa vrátila, možno už v 8.sérii. Určite by seriálu prospelo, keby tam vystupovalo viac ženských postáv. Po odchode Marthy sa objaví späť dlhoočakávaná Trinástka, Olivia Wilde sa vráti natrvalo, nebude sa jednať o žiadne hosťovanie, keďže herečka natočila všetky filmy, na ktoré mala zmluvu a tak má znova čas venovať sa seriálu, ktorý jej priniesol súčasnú slávu. Herečka v rozhovoroch sama vyvracia fámy o tom, že sa vráti do seriálu len preto, aby znova odišla. Ostatných hercov a tvorcov považuje za svoju rodinu a je vďačná za to, že jej tvorcovia umožnili na čas odísť, aby mohla natočiť filmy a následne sa vrátiť. Trinástka je jednou z najobľúbenejších postáv a tak je pochopiteľné, že tvorcovia nechceli o Wilde prísť. Ešte však nie je konkrétne stanovené, v ktorej časti nastane táto výmena.

debata chyba
Viac na túto tému: #HOUSE M.D. (Dr. House)