Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dr.House - spoznáme jeho citlivú dušu?

07.02.2011 12:29
debata

Prichádza najdojímavejšia epizóda tejto série!

Aj vo februári bude ordinovať doktor House so svojíme nevšednými praktikami, televízia FOX už dnes večer uvedie, teda podľa traileru, najdojímavejšiu epizódu tejto série, konkrétne nás čaká 11.časť 7.série s názvom Family Practice a ako budete môcť vidieť z traileru, House ukáže svoje pravé pocity! Jeho pacientkou sa stáva matka Cuddyovej – Arlene a on nesmie a nechce dopustiť, aby zomrela. Začne preto neľútostný boj s časom, povolá všetkých kolegov, budem sa im vyhrážať vyhadzovom, zničením kariéry, len aby ich prinútil viac rozmýšľať o záhadnej chorobe a príznakoch, ktoré sužujú matku jeho milovanej. Tento prípad bude veľkou výzvou aj pre praktikantku Marthu Masters, ktorú taktiež House povolá kvôli prípadu, House bude musieť znova posúdiť jej schopnosti a jej prístup k praxi v rámci etického kódexu.

Tvorcovia pred štartom aktuálnej série sľubovali, že spoznáme viac pocity a pohnútky Housa a zdá sa, že svoj sľub plnia, už úvodné časti nás ukázali, že House predsa len potrebuje lásku a jeho vzťah s Cuddyovou bol pre všetkých šok, no aj preňho samého, musel sa vyrovnať s mnohými úskaliami lásky, musel robiť kompromisy, musel sa stretnúť s jej rodinou, všetko zvládol, aj keď s malými chybami, napríklad, keď pri večeri uspal Cuddyovej matku, len preto, aby ju nemusel počúvať, no tentoraz je všetko inak! Navyše vyplávajú na povrch počas analýzy jej prípadu o Arlene skutočnosti o osobnom živote, ktoré radšej mali zostať tajomstvom!

Pozrite si trailer!

Potešujúcou správou pre všetkých divákov bude, že vysielacie plány televízie hovoria o tom, že premiérové časti Dr.Housa budú pokračovať celý február, takže nás v najbližších týždňoch (ak sa nestane výnimočná situácia v Amerike) nečaká žiadna vysielacia prestávka, poďme sa v náznakoch pozrieť, čo nás čaká.

V nasledujúcej epizóde bude musieť lekársky tím riešiť problém dvoch sestier, ktoré na seba veľmi žiarlia a nemajú sa príliš v láske, no keď jedna sestra sa ocitne v nemocnici, závisť musí ísť bokom. Jedna zo sestier disponuje naozaj brilantnou pamäťou, no zrazu začne všetko zabúdať a nikto nevie prečo, po jej zrútení na pracovisku sa ocitá v rukách Dr.Housa a jej choroba rýchlo postupuje. Do nemocnice prichádza druhá sestra, no kto by čakal šťastné rodinné stretnutie, tak na to, hneď môžete zabudnúť. Problémom však je, že akonáhle pacientka začne pociťovať stres, jej príznaky sa zhoršia a začne kolabovať. Lekári tak musia vyriešiť aj osobné problémy medzi sestrami a zároveň jednej z nich zachrániť život. Ako však ukáže realita, zachrána nebude taká jednoduchá.

Navyše Housa sa začne viac pliesť do osobného života Tauba, ktorý sa rozhodol, že musí niečo robiť so svojím životom a je rozhodnutý ísť na rande, čo Housa nenechá chladného a rozhodne sa mu dať niekoľko rád do života, viete si predstaviť ich spoločné scény…

Tvorcovia ďalej naznačujú ďalšie informácie zo zákulisia. Správy hovoria o tom, že House by sa mal zúčastniť školského stretnutia, kde by sa mal podeliť s niekoľkými lekárskymi prípadmi, ktoré boli preňho osobne zaujímavé. Osobne sa stretne aj s niekoľkými študentmi, ktorí disponujú vyšším IQ a budú spoločne analyzovať Housove city, nielen jeho sobecké prejavy, ale aj milostné, dajú mu radu, ako ukázať Cuddyovej jeho pravé city. Napríklad svoje príjemné správanie bude musieť House ukázať na odovzdávaní lekárskych cien, keď Cuddyovej bude jedna z nich udelená a poprosí Housa, aby šiel s ňou, aby tam mala aspoň nejakú podporu. Nie je vôbec nadšená svojou účasťou na tejto akcii. Navyše Chase s Mastersovou budú mať spoločných niekoľko scén, keďže si uvedomujú, že práca im berie všetok čas a na osobný život nemajú čas a aj keby ho mali, tak už zabudli aké to je ísť na rande, prípadne aký typ konverzácie majú nastoliť, rozhodnú sa teda, že nanečisto si spravia rande.

Poslednou správou je, že sa chystá nevšedná epizóda, podobne ako pri Grey's Anatomy, kde sa už v závere marca dočkáme hudobnej epizódy, pravdepodobne sa tvorcovia seriálu Dr.Housa inšpirovali u konkurenčného seriálu a už čoskoro by sme mali vidieť epizódu v štýle western – muzikál – fantasy. Je len málo naznačeného, o čo v tejto epizóde pôjde, no údajne sa všetci fanúšikovia páru House – Cuddyová majú načo tešiť, bude veľká zlomová epizóda pre tento pár. Väčšina deja by sa mala odohrávať v snoch, no ako konkrétne bude táto epizóda vyzerať sa dozvieme v najbližších týždňoch a všetko bude upresnené určite v nejakom článku aj tu na blogu!

debata chyba
Viac na túto tému: #HOUSE M.D. (Dr. House)