Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dr.House - ste pripravení spoznať pani Housovú?

21.03.2011 12:18
debata
 

H O U S E M.D.

SEASON 7

 
odkaz Dr.House - ste pripravení spoznať pani Housovú?
Dr.House - ste pripravení spoznať pani Housovú? Dr.House - ste pripravení spoznať pani Housovú?

Ste pripravení spoznať pani Housovú?

 

Medzi hlavnými postavami sa toho veľa zmenilo!

  

Televízia FOX tradične aj dnes večer pokračuje vo vysielaní 7.série Dr.Housa, čaká nás už 17.časť 7.série s názvom Fall From Grace a iste budete všetci prekvapení ako tvorcovia zamiešali s osudmi postáv, hlavne samotného Housa, po prvej polovici aktuálnej série sa zdalo, že naozaj sa zmenil a že prekonal aj svoju závislosť a našiel aj lásku ku Cuddyovej. No tvorcovia neplánovali dlho dopriať šťastie týmto dvom, veľmi dobre sa im podarilo túto dejovú líniu utajiť a preto sa diváci dočkali veľkej zmeny v ostatných troch epizódach. Všetko začalo pred pár týždňami, keď samotnou pacientkou sa stala Cuddyová, keďže vyšetrenia odhalili, že má nádor na obličkách a musela rýchlo podstúpiť operáciu a liečbu, nakoniec sa však našťastie ukázalo, že nádor bol nezhubný a Cuddyová sa rýchlo uzdravila a vrátila sa do práce. A práve vtedy sa House dostal do problémov, nikto však nevie prečo začal znova brať Vicodin, možno nezvládol strach o Cuddyovú, možno to urobil naschvál, keď si uvedomil, že jeho život má svoj cieľ a zľakol sa. Názor si musí každý utvoriť sám.

Cuddyová si uvedomila, že House bol pod vplyvom Vicodinu práve v dobe, keď už bolo jasné, že Cuddyovej nič nehrozí, stalo sa to pri jeho návšteve na izbe. Možno si chcel sobecky uľaviť od bolesti zo strachu, že by o ňu prišiel, no práva bolesť začala pre Housa práve vtedy. Cuddyová sa rozhodla ukončiť s ním vzťah, práve pre jeho závislosť, jasne mu dala najavo na začiatku vzťahu, aby prestal brať lieky a že keď raz príde na to, že ich znova berie, tak ich vzťahu je koniec. House istú dobu sekal dobrotu, no ako sa zdá, dobrým časom definitívne odzvonilo. Týmto rozchodom však Cuddyová nechtiac rozbehla obrovský kolotoč osobných tragédií, myslela si, že keď sa s ním rozíde, tak sa House rýchlo dá dokopy a prestane brať lieky, keďže si myslela, že ich láska je silnejšia. Aj Cuddyová sa však mýlila a priepasť medzi Housom a ňou sa začala zväčšovať.

 

Nový seriál prichádza na blog o seriáloch!

Dáte mu šancu?

BODY OF PROOF

 

Od 29.marca!

 

Všetko vyvrcholilo minulý týždeň, keď House už niekoľko dní ležal na hotelovej izbe silne sfetovaný a odmietal kontakt so svetom. Ostatní mali o neho aj strach, keďže podľa personálu popri liekoch dostatočným množstvom ich miešal s alkoholom a nechýbali ani prostitútky.

Problémy sa začali objavovať aj v nemocnici, keďže lekársky tím musel pracovať bez svojho šéfa a chýbali im aj jeho dokonalé rady, všetko sa skomplikovalo, keď prišiel do nemocnice komplikovaný prípad mladého muža, ktorý ohluchol.

Bezvýchodiskovú situáciu sa snažil vyriešiť Wilson, ktorý sa snažil prehovoriť Cuddyovú, aby išla za Housom a aby sa táto situácia vyriešila. Cuddyová sa nakoniec nechala presvedčiť, no len treba na ich vzťah pozerať iba ako na pracovný, ako riaditeľka musí zabezpečiť bezproblémový chod nemocnice, ich spoločný rozhovor však nebol príjemný a pomyselná priepať medzi nimi nadobudla už obrovských rozmerov, no práve toto však Housa presvedčilo, že sa musí vrátiť. Zdá sa, že život Housa speje k záhube, epizóda vyvrcholila šokujúcim krokom Housa, keď vyliezol na balkón a všetci si mysleli, že sa chce zabiť. House zahral veľké divadlo a nakoniec skočil do bazéna. Kto mu pomôže dostať sa z týchto stavov?

No ak ste si mysleli, že Gregory nezájde ešte ďalej, tak ste sa veľmi mýlili, v dnešnej epizóde nás čaká svadba! Housa rozhodne, že je čas sa usadiť s osobou, ktorá ho berie takého aký je a nevadí mu, že jej musí za to platiť, rozhodne sa, že si vezme prostitútku, s ktorou sa zoznámil počas jeho úletu v hotelovej izbe. Všetci z tímu sú prekvapení z konania Housa, no nikto sa mu neodváži odporovať, sú radi, že sa aspoň vrátil do práce a snažia sa oddeliť osobný a pracovný vzťah, no dokedy dokážu tolerovať Housove excesy?

 
   
debata chyba
Viac na túto tému: #HOUSE M.D. (Dr. House)