Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Desperate Housewives - staré krivdy budú odčinené…vraždou!

15.05.2011 12:19
debata

DESPERATE

HOUSEWIVES

 

S E A S O N**  7**

** ** 

Staré krivdy budú odčinené…vraždou!

 

Nepremeškajte veľké finále 7.série!

  

Tak a je to tu! Ideme do finále 7.série a na Wisteria Lane tradične nebude kľud a pokoj. Už dnes večer televízia ABC uvedie dvojhodinové finále série, ktoré obsahuje 22. a 23. epizódu s názvami And Lots of Security…/Come on Over for Dinner. Potešujúcou správou hneď takto na úvod je, že máme oficiálne potvrdenú aj 8.sériu, ktorá ako už býva zvykom pri ostatných sériach, začne v druhej polovici septembra tohoto roka. Možno vás to prekvapí alebo nie, no cesta k obnoveniu seriálu na ďalšiu sériu nebola jednoduchá a v istú dobu to naozaj nevyzeralo dobre a už sa hovorilo o konci seriálu.

Dôvod je jednoduchý, autor seriál Marc Cherry sice podpísal s televíziou zmluvu do roku 2013, ale aj preto, aby vytvoril nový seriál pre televíziu, ale aby sa aj pokračovalo so zúfalými manželkami. Problém však nastal pri herečkách a celom štábe, keďže mali všetci podpísané zmluvy len na 7 rokov a tým pádom s koncom 7.série by im skončili zmluvné záväzky. Dlho sa táto situácia neriešila, asi kompetentní v televízii si boli až tak istí, že podpísanie nových zmlúv bude len formalitou, no zmýlili sa a televízia musela rýchlo začať vyjednávať o podmienkach nových zmlúv najmä s hlavnými predstaviteľkami, na ktorých všetko stojí a padá. Výsledok je našťastie pozitívny a herečky podpísali nové zmluvy na ďalšie dva roky, tým pádom cesta pre 8. a dokonca pre 9.sériu je otvorená. Herečky samozrejme dostanú vyššie honoráre, tak s podpisom zmlúv už asi nebol taký problém. No už teraz sa otvorene hovorí o tom, že práve 9.séria bude posledná, keďže práve v roku 2013 vyprší zmluvy aj Cherrymu aj herečkám, no táto situácia je ešte pomerne ďaleko, tak si poďme užiť ešte niekoľko desiatoch epizód, ktoré nás potenciálne čakajú.

Dnes je však veľká pozornosť všetkých fanúšikov a divákov upriamená na dlhoočakávané finále 7.série, konečne nás čaká veľké rozuzlenie deja, všetci očakávajú ako to všetko skončí s Paulom Youngom, či sa prizná ku všetkým svojím zločinom alebo staré krivdy odčiní niekto druhý…vraždou! Áno je to tak, na Wisteria Lane nás čaká ďalšie úmrtie. Pozrite si najprv promo k dnešnej epizóde a následne sa bližšie pozrieme na podrobnosti.

    
  

Kto bude tým tajomným vrahom? Je viac než pravdepodobné, že vo finále si vybavia účty Paul Young a Felicia Tillman. Felicia chce Paula prinútiť, aby priznal konečne vinu, že zabil jej sestru a navyše je jej jasné,že jej dcéra Beth spáchala samovraždu kvôli nemu. Zničil jej život a ona chce pomstu. Mala svoj plán ako zabiť Paula, no ten nevyšiel a navyše do problémov dostala Susan, ktorej sa votrela do pozornosti a každý deň ju chodila navštevovať do jej bytu. Čo malo aj dôvod. Susan sa cíti zaviazaná Paulovi, že po smrti Beth dostala od nej obličku a teraz môže spokojne žiť svoj život, zatiaľ čo Paul zostal sám, tak mu Susan aspoň nosí jedlo a snaží sa s ním spriateliť. Túto situáciu využila Felicia a každý deň tajne primiešava do jedla nemrznúcu zmes, aby tak pomaly, ale iste zabila Paula. Ten však nie je hlúpy a po tom, ako sa dostal do nemocnice dal otestovať jedlo a zistil pravdu. Smola je, že obvinil Susan, no všetko by sa malo dnes vysvetliť, ale ako sa zdá už bude neskoro! Na Wisteria Lane je vrah!

Do života Bree vstúpil nový muž. Detektív Stanley Vance. Bree sice nečakala, že jej to prinesie nový vzťah,no tento muž jej veľmi imponuje a navyše je rada, že má spoločnosť, najmä po tom, ako má zakázane sa ďalej priateliť s Gaby. Áno, aféra spred rokov, kedy jej podnapitý syn prešiel Carlosovu matku sa prevalila a Bree musí niesť dôsledky. Carlos síce odpustil Andrewovi, keďže v tej dobe bol neplnoleté dieťa, no Bree odpustiť nevie, keďže celé tie roky to vedela a všetko zamietla pod koberec. Bree tak nedobrovoľne prišla o priateľku a vlastne aj o Carlosa. Navyše musela vyriešiť problém aj so samotným Andrewom, ktorý opäť začal piť, no našťastie ho prinútila, aby sa liečil. Jej vzťah s detektívom však ide ďalej a dnes Bree bude mať problém, vznikne totiž podozrenie, že Stan je gay, čo podporí aj sused Lee. Bree je zmätená a Stan sa snaží všetko vysvetliť. Navyše už teraz je jasné, že v nasledujúcej sérii sa zo Stana stane jedna z hlavných postáv, takže môžeme očakávať nového obyvateľa na Wisteria Lane.

Gaby síce najprv odmietala vzdať sa Bree, no neskôr pochopila, že kvôli tomuto sa jej môže rozpadnúť manželstvo a na žiadosť Bree sa ku Carlosovi vrátila a možno po čase sa budú môcť zase stretávať. Svoj voľný čas Gaby teda využila po svojom a začala sa viac venovať svojim dcéram, samozrejme po svojom. S Juanitou začali pozerať horory a Juanita sa samozrejme začala báť a tvrdí, že pred domom každú noc stojí vrah. Gaby a Carlos jej neveria a myslia si, že je to iba jej výmysel a dôvod, aby mohla s nimi spať v noci. Gaby však netuší, že ten horor zažije na vlastnej koži a že Juanita si nevymýšľa. Kto je však ten tajomný muž. Nepotvrdené informácie hovoria o tom, že Gaby objavil jej nevlastný otec, čo môže byť pravda, keďže ako bolo vidieť z proma, Gaby bude naozaj vydesená, všetci vieme, čo Gaby tento muž spôsobil.

Veľké problémy majú aj Scavovci. Lynette samozrejme riadi život nielen deťom, ale hlavne Tomovi, no tentokrát sa prepočítala. Prinútila Toma, aby prijal lukratívnu prácu s obrovským platom, netušila však, že práve toto môže znamenať koniec ich dlhoročného manželstva. Tom si svoju prácu maximálne užíva, síce je časovo vyťažený, no práca ho baví a konečne majú toľko peňazí, že si môže dovoliť kúpiť čokoľvek a Tom sa snaží rodine všetko vynahradiť. Deťom sa to všetko samozrejme páči a sú radi, že sú bohatá rodina, no Lynette vidí, že peniaze ich všetkých zmenili a najmä Tomove správanie. Problém je však aj v Lynette, je evidentné, že nevie stráviť, že Tom je konečne šťastný a má úspech, omnoho väčší úspech ako mala ona. Napätie a hádky sú na dennom poriadku a preto sa rozhodnú, že strávia spolu víkend bez detí a musia si vydiskutovať svoje problémy. Nikto z nich však nechce ustúpiť zo svojich zvykov. Bude to znamenať, že práve dnes večer sa skončí ich manželstvo?

V dnešnom finále uvidíme aj Reneé, ktorá si užíva svoj bohatý život, no dnes večer sa dozvie isté zlé správy, žeby jej bohatý život mal skončiť?

      
debata chyba
Viac na túto tému: #DESPERATE HOUSEWIVES (Zúfalé manželky)