Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pomýlili ste sa alebo ste si len niečo rozmysleli? Svoje správy vo WhatsApp už môžete aj upravovať

Aplikácia WhatsApp pridáva novú užitočnú funkciu.

25.05.2023 06:00
WhatsApp Foto:
debata

WhatsApp pridáva do svojej aplikácie ďalšiu novinku. Používateľom umožní upravovať správy do 15 minút od ich odoslania. Aplikácia pre zasielanie správ a multimediálnych súborov, ktorú vlastní technologický gigant Meta Platforms, tak ponúkne podobnú službu, ako majú konkurenčné platformy Telegram a Signal.

televízia, televízor, sledovanie televízie, seriály, filmy, online televízie, online, nelegálne sledovanie, piráti, pirátske sledovanie, Čítajte aj Exodus českých televízií môže nastať veľmi skoro: Hovorí sa už iba o týždňoch

„Či už chcete opraviť preklep, alebo doplniť ďalší kontext, sme radi, že nad svojimi konverzáciami budete mať ešte lepšiu kontrolu. Stačí, ak na správe do pätnástich minút od jej odoslania podržíte prst a potom v ponuke vyberiete možnosť Upraviť (Edit),“ uvádza WhatsApp na svojom blogu.

Upravená správa bude označená textom Upravená (Edit), aby ich príjemca o úprave vedel, ale história úprav sa mu nezobrazí. Funkcia bude k dispozícii všetkým asi dvom miliardám používateľov WhatsApp na celom svete v najbližších týždňoch.

diana morova tomas mastalir Čítajte aj Novinka Jojky Tomáš a Diana: Najslabší seriál tejto sezóny, ktorý diváka vráti do roku 1990

Novinka prichádza len pár dní po oznámení ďalšej novej funkcie, ktorou je Zámok chatu (Chat Lock). Tá umožní používateľom vybranú konverzáciu skryť a zamknúť a následne zobraziť až po overení heslom, odtlačkom prsta alebo rozpoznaním tváre. V oznámeniach o prijatí novej správe zo zamknutého chatu sa nezobrazí obsah tejto správy, ale len upozornenie „WhatsApp: 1 nová správa“.

Jej telo, Natália Germáni Čítajte aj Z ambicióznej športovkyne sa stala úspešná pornohviezda. Natália Germáni vo filme stvárni jej neuveriteľný príbeh

Spoločnosť Meta vlastní okrem WhatsApp tiež sociálne siete Facebook a Instagram. Facebook zaviedol funkciu úprav skoro pred desiatimi rokmi. Približne v tom čase Facebook uviedol, že viac ako polovica používateľov sa pripája na jeho stránky z mobilných telefónov, a pri písaní správ je tak väčšie riziko, že urobia preklep. Na Facebooku sú tiež upravené správy označené, no používatelia majú k dispozícii informácie o histórii úprav. Podobne sociálna sieť Twitter Elona Muska vlani uviedla, že umožní platiacom používateľom upravovať svoje tweety, a to niekoľkokrát do 30 minút od ich zverejnenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Whatsapp