Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza s ďalšou zásadnou novinkou: Spravodajstvo kompletne mení podobu, avizuje exkluzívny obsah

Neodmysliteľná časť spravodajstva trhového lídra prešla najväčšími zmenami za posledné roky. Pod vedením šéfredaktora Vladimíra Mičudu boli na spravodajskom portáli tvnoviny.sk aplikované viaceré novinky.

25.04.2023 12:47
debata
Spravodajstvo Markízy prešlo zásadnou vizuálnou... Foto: TV Markíza
tvnoviny, tvnoviny.sk Spravodajstvo Markízy prešlo zásadnou vizuálnou zmenou.
HalfPrice Čítajte aj Po Primarku prichádza do Bratislavy ďalší módny reťazec: Ponúka svetové značky za šokujúco nízke ceny

„Sústredili sme sa od začiatku roka na zvyšovanie počtu videí a kvalitného televízneho spravodajského obsahu na našom webe, medziročne sme v kvartálnom porovnaní takmer zdvojnásobili pozretia na našom webe na niekoľko miliónov mesačne,“ dodáva Vladimír Mičuda, šéfredaktor portálu tvnoviny.sk.

Na domovskej stránke portálu tvnoviny.sk vznikla nová sekcia s názvom Exkluzívne, ktorá združuje ten najexkluzívnejší redakčný obsah na jednom mieste. Aj napriek jeho prémiovému charakteru je návštevníkom naďalej poskytovaný bezplatne.

Didier Stoessel, Dušan Švalek Čítajte aj Klasická televízia klesá, Voyo výrazne rastie. Prinesieme rekordný počet seriálov, hovoria šéfovia CME

Premenou prešla videosekcia s televíznymi reportážami a ďalším atraktívnym videoobsahom, ktorá po novom nesie názov Videoknižnica a je viac používateľsky komfortnejšia, oveľa lepšie prístupná a prehľadnejšia.

Koncept minúty po minúte s najaktuálnejšími informáciami z domova a zo sveta dostal nový názov Prehľad dňa a v časovej následnosti ponúka sumár najdôležitejších udalostí z domova i zo sveta. Kompletne prerobená bola sekcia redakcie s kontaktnými informáciami, aby boli redaktori a redaktorky v regiónoch aj v hlavnom meste viac prístupní divákom a čitateľom.

pán prsteňov, Čítajte aj Najdrahší seriál sveta má obrovský problém: Asi len málokto ho zvládol dopozerať
Nová podoba spravodajského portálu tvnoviny.sk,... Foto: TV Markíza
tvnoviny, Nová podoba spravodajského portálu tvnoviny.sk, ktorú televízia Markíza spustila.

Osvieženia sa dočkala tiež podoba portálu tvnoviny.sk na mobilných zariadeniach, aj vďaka novopridanej spodnej lište je intuitívnejšia a prehľadnejšia.

televízia, ovládač Čítajte aj Vlani sme v televízii videli 2 milióny reklám. Ktorá bola najdrahšia a ktorú sme videli najčastejšie?

„Naši návštevníci si už mohli všimnúť nasadenie viacerých grafických úprav na webe, ktorých cieľom je ešte väčší používateľský komfort a lepší zážitok pri prijímaní obsahu. Osviežili sme tiež podobu portálu tvnoviny.sk na mobilných zariadeniach a náležitú pozornosť venujeme aj naším oficiálnym profilom na sociálnych sieťach,“ hovorí Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Vlani prešiel kompletným redizajnom spravodajský portál tvnoviny.sk a tento rok vo februári aj televízny portál Markiza.sk, ktorý sa zároveň zlúčil s bezplatným videoarchívom Markíza Plus.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023