Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

V rádiu Expres sa dejú významné zmeny. Odchádza známa moderátorka a mení sa programová štruktúra

Rádio dostane aj nový a moderný zvukový obal.

17.04.2023 19:30
Rádio Expres Foto:
debata (3)

V rádiu Expres sa tento mesiac dejú významné zmeny. Odchádza známa moderátorka Michaela Vrábová, ktorá bola dlhoročným hlasom rozhlasovej stanice. Prechádza do rádia Europa 2 na pozíciu šéfproducentky a bude viesť tím moderátorov. Na poste tak nahradí Andreja Kratochvíla, ktorý sa stal skupinovým hudobným šéfom všetkých rádií skupiny Bauer Media Slovakia, do ktorej okrem Europy 2 patria aj rádiá Expres, Melody a Rock.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Vráti Orange české stanice? Rokovali sme s Primou a odpoveď bola jednoznačná, hovorí operátor

„Miša má ohromné skúsenosti, je prirodzený líder a svoje schopnosti môže využiť pri vedení a rozvoji moderátorských talentov v Europe 2. Jej príchod je ďalším krokom k naplneniu potenciálu tejto úspešnej značky. Zároveň to znamená, že doterajší šéfproducent Andrej Kratochvíl sa môže naplno venovať funkcii skupinového hudobného šéfa, ktorá je pre nás kľúčová, lebo zodpovedá za hudbu vo všetkých našich rádiách,“ hovorí Rasťo Bečaver, programový riaditeľ Bauer Media Slovakia.

Moderátorka Michaela Vrábová po rokoch opúšťa... Foto: Bauer Media Slovakia
Michaela Vrábová Moderátorka Michaela Vrábová po rokoch opúšťa tím Rádia Expres.
RTVS logo Čítajte aj Ďalšia zmena v manažmente RTVS: Do vedenia sa vracia bývalý šéf Dvojky

Ďalšie zmeny v rádiu Expres

Odchod Michaely Vrábovej mení programovú štruktúru rádia Expres, z ktorej od pondelka 17. apríla vypadla šou Bohatý týždeň, ktorú vo vysielaní počas pracovných dní nahradila rozšírená šou Matúš a Michaela s moderátormi Matúšom Krnčokom a Michaelou Mäsiarovou. Novinkou vo vysielaní Expresu je tiež novinka Na dnes padla s novou moderátorkou Viky Havránek, ktorá prichádza z Trnavského rádia.

„Matúš a Michaela dostanú priestor v ešte dôležitejšom vysielacom čase ako doteraz a som presvedčená, že si to zaslúžia. Teším sa, že sa nám podarilo získať Viky Havránek. Bude posilou aj osviežením v moderátorskom tíme,“ dodáva šéfproducentka Rádia Expres Zuzana Tkáčová.

Moderátorka Viky Havránek je novou posilou... Foto: Bauer Media Slovakia
Viky Havránek Moderátorka Viky Havránek je novou posilou Rádia Expres.
tomáš a diana, Čítajte aj Jojka poriadne prekvapí divákov. Do vysielania stihne pred letom nasadiť túto novinku

Nie sú to posledné novinky, ktoré sa v apríli objavia vo vysielaní. Rádio dostane aj nový a moderný zvukový obal. Nové jingle, ale aj zvučky relácií a správ vyrobila pre Expres spoločnosť Reelworld, ktorá patrí medzi najvýznamnejších svetových producentov zvukovej grafiky. Spevy do jinglov nahrali Tomáš Buranovský a Diana Kovaľová.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #personálne zmeny #rádio Expres #Europa 2