Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prípad zmlátenej influencerky exmoderátorom sa posúva: Po prokuratúre prípad preberá polícia

Všetko nasvedčuje tomu, že exmoderátor Markízy má najbližšiu budúcnosť danú - čelí obvineniu a zrejme skončí za mrežami za domáce násilie.

14.04.2023 11:37
debata (11)
maros-zilinka-clanok W Čítajte aj Exmoderátora Markízy už rieši generálna prokuratúra, jeho obeti za deň pribudlo vyše 110-tisíc sledovateľov

Po tom, ako podnikateľka a influencerka Ráchel Karnížová zverejnila na sociálnej sieti svoj strašidelný príbeh o tom, ako ju, dnes už bývalý, moderátor Markízy Tomáš Drahoš (Tomy Kotty) surovo týral, sa prípadu chytil generálny prokurátor Maroš Žilinka. „Pri domácom násilí a týraní niet miesta pre mlčanie a nevšímavosť okolia, falošnú ilúziu či ospravedlnenie, a to bez ohľadu na status obete. Boj proti násiliu je dlhodobou prioritou prokuratúry. Preto ani medializovaný prípad podozrenia z domáceho násilia voči mladej influencerke nezostane zo strany OČTK nepovšimnutý a bude dôkladne objasnený,“ napísal generálny prokurátor Maroš Žilinka na sociálnej sieti.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Tvrdé obvinenia voči moderátorovi Markízy: Týranie, bitky, vyhrážanie sa, nástup na liečenie

Karnížová zverejnila detaily o tom, ako ju bývalý partner mlátil vo vani, ťahal ju za vlasy, kopal do nej, nadával jej. Po incidente skončila v nemocnici a svoj vzťah ukončila. Pričom nešlo o jednorazovú záležitosť. Po mesiaci mlčania sa rozhodla v utorok všetko zverejniť.

hbo max, hbo, Čítajte aj Svetová streamovacia služba ohlásila koniec: Čo to znamená pre slovenských divákov?

Vo štvrtok zverejnila podnikateľka a influencerka ďalší status na sociálnej sieti, momentálne sa obeť domáceho násilia nachádza mimo Slovenska. „Úplne chápem že je to strašne ťažké o tom hovoriť lebo je to extrémne ponižujúce že sa práve vám niečo také stalo. Verte mi aj pre mňa to bolo strašne ťažké si priznať že ja som dopustila niečo také a prečo sa to stalo vlastne mne, veď to mi nebude nikto veriť keďže sme vyzerali strašne “šťastne”. Pýtate sa ma ako sa momentálne cítim a neviem či buď som ešte v šoku alebo čo ale necítim že vôbec nič, ani raz som od piatka neplakala a len dúfam že keď prídem spať na Slovensko tak to už nebude taký tlak. Chcem na to čo najrýchlejšie zabudnúť a posunúť sa ďalej a dúfať že mi to spôsobí čo najmenšie následky,“ povedala Karnížová.

pečie celé Slovensko, veľká noc 2023, Čítajte aj Najväčší televízny prepadák Veľkej noci: Mal to byť divácky hit, RTVS dostala ľadovú sprchu

Momentálne má Karnížová na Instagrame takmer 200-tisíc sledovateľov. V utorok, keď zverejnila svoj príbeh, ich mala 60-tisíc.

Ako píše Nový Čas, v prípade už začala konať aj polícia, napriek tomu, že poškodená sa rozhodla nepodať trestné oznámenie.

Patrik Herman Čítajte aj Patrik Herman sa vracia na obrazovku. Bude moderovať vlastnú reláciu

„V súvislosti s trestným oznámením z 11. 3. 2023 poverený príslušník OO PZ Petržalka-stred začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie 31-ročnému T. D. za prečin ublíženie na zdraví spáchaného v štádiu pokusu,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Tomy Kotty, okrem toho, že sa k činu priznal a nastúpil na liečenie, definitívne skončil aj na televíznej obrazovke Markízy. „Televízia Markíza odsudzuje akékoľvek formy násilného správania. Takéto správanie u kohokoľvek považujeme za prekážku spolupráce,“ znie oficiálne stanovisko televízie.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #domáce násilie #TV Markíza #Ráchel Karnížová