Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Exmoderátora Markízy už rieši generálna prokuratúra, jeho obeti za deň pribudlo vyše 110-tisíc sledovateľov

Utorkové odhalenie fyzického a psychického týrania zaznamenalo ďalší posun.

12.04.2023 10:52
maros-zilinka-clanok W Foto:
Generálny prokurátor Maroš Žilinka.
debata (3)
markíza, tv markíza, Čítajte aj Tvrdé obvinenia voči moderátorovi Markízy: Týranie, bitky, vyhrážanie sa, nástup na liečenie

Po tom, ako podnikateľka a influencerka Ráchel Karnížová zverejnila na sociálnej sieti svoj strašidelný príbeh o tom, ako ju, dnes už bývalý, moderátor Markízy Tomáš Drahoš (Tomy Kotty) surovo týral, sa prípadu chytil generálny prokurátor Maroš Žilinka. „Pri domácom násilí a týraní niet miesta pre mlčanie a nevšímavosť okolia, falošnú ilúziu či ospravedlnenie, a to bez ohľadu na status obete. Boj proti násiliu je dlhodobou prioritou prokuratúry. Preto ani medializovaný prípad podozrenia z domáceho násilia voči mladej influencerke nezostane zo strany OČTK nepovšimnutý a bude dôkladne objasnený,“ napísal generálny prokurátor Maroš Žilinka na sociálnej sieti.

pečie celé Slovensko, veľká noc 2023, Čítajte aj Najväčší televízny prepadák Veľkej noci: Mal to byť divácky hit, RTVS dostala ľadovú sprchu

Karnížová zverejnila detaily o tom, ako ju bývalý partner mlátil vo vani, ťahal ju za vlasy, kopal do nej, nadával jej. Po incidente skončila v nemocnici a svoj vzťah ukončila. Pričom nešlo o jednorazovú záležitosť. Po mesiaci mlčania sa rozhodla v utorok všetko zverejniť.

Eset Campus Čítajte aj Eset postaví na Patrónke obrovský kampus. Otvorený bude aj pre verejnosť

Podnikateľka s módou a influencerka zažila od utorka boom na Instagrame. Kým doteraz mala na konte 60-tisíc sledovateľov, za 24 hodín ich pribudlo viac ako 110-tisíc. Aktuálne jej profil sleduje viac ako 177-tisíc sledovateľov a číslo neustále rastie. Ako Karnížová uviedla v jednom z najnovších príbehov, chce sa intenzívnejšie venovať téme domáceho násilia a pomáhať ženám, ktoré majú rovnaké skúsenosti.

Ráchel Karnižová na sociálnej sieti zverejnila... Foto: instagram.com/rachellkka/
Ráchel Karnižová Ráchel Karnižová na sociálnej sieti zverejnila sériu fotiek, v ktorej ukázala následky fyzického násilia.

Kotty moderoval Farmu Extra, kde diváci videli viac z obľúbenej reality šou a nezmestilo sa to do klasickej epizódy. Objavil sa ako hosť aj v relácii Bez ruže, čo je obdobný televízny magazín mapujúci zákulisie Ruže pre nevestu.

TV programy Čítajte aj Klamstvo, Nemocnica alebo Dunaj? Diváci majú jasno, ktorý program je ich favoritom

„Nebudem sa k tomu siahodlho vyjadrovať. Áno, žiaľ, je to pravda a veľmi, ani neviete ako, ma to po ľudskej a mužskej stránke mrzí. Toto, čo som spravil, je niečo, čo sa nedá ospravedlniť a nemá sa toto stávať, nikdy za žiadnych okolností. Aj preto som sa rozhodol dnešným dňom nastúpiť na liečbu, a tak ako som Ráchel veľmi miloval a stále milujem, mi to doteraz moja hlava neberie, čo sa stalo, chcem nielen jej, ale aj sebe dokázať, že sa viem zmeniť a byť lepším človekom a mužom,“ povedal pre televíziu Markíza Drahoš.

„Televízia Markíza odsudzuje akékoľvek formy násilného správania. Takéto správanie u kohokoľvek považujeme za prekážku spolupráce,“ znie oficiálne stanovisko televízie a zároveň kompetentní podčiarkujú potrebu hlásenia domáceho násilia na bezplatnej linke Zastavme násilie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #domáce násilie #TV Markíza #Ráchel Karnížová