Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mediaklik.sk vstúpil do nového roka s novým rekordom

Počet zobrazení mediálneho portálu opäť prekonal miliónovú hranicu.

06.02.2023 06:00
Mediaklik, MK
debata
netflix, Čítajte aj Zapamätajte si tieto dátumy! Tento rok Netflix prinesie každý mesiac filmový megahit

V kategórii portálov zameraných na marketing a médiá sú zaradené štyri weby. Lídrom je najmladší portál Mediaklik.sk, ktorý rok 2023 otvoril s novým rekordom. Vyplýva to z auditovaného rebríčka návštevnosti slovenských internetových médií IABmonitor.

notebook Čítajte viac Návštevnosť webov: Zoznam preskočil Sme, rástli portály pre mladých

Počet zobrazení (PV – page views) najčítanejšieho mediálneho webu pokoril miliónovú hranicu, keď si na konto pripísal 1,05 milióna zobrazení. Konkurenčné mediálne portály výrazne zaostali, weby strategie.sk a omediach.com uzavreli január so 124-tisíc zobrazeniami a medialne.sk so 79-tisíc zobrazeniami.

Mediaklik.sk zvýšil medziročne aj svoju návštevnosť. V januári si na neho kliklo 348-tisíc používateľov (RU – real users), čo je v medziročnom porovnaní nárast o 7 % a tretia najvyššia návštevnosť v histórii. Konkurenčné mediálne dosiahli výrazne nižšiu návštevnosť, na web strategie.sk si kliklo v januári 82-tisíc čitateľov, na omediach.com 80-tisíc a na medialne.sk patriace pod Trend necelých 16-tisíc čitateľov.

„Vysoká návštevnosť a nový rekord nás veľmi teší, vnímame to však aj ako obrovský záväzok voči našim čitateľom a obchodným partnerom. V najbližšom čase preto plánujeme opäť rozšíriť náš tím a okrem noviniek a informácií zo sveta seriálov a filmov, recenzií, analýz či rozhovorov prinesieme aj nové zaujímavé témy a formáty,“ povedal Radovan Vávra, ktorý stojí za vznikom portálu Mediaklik.sk

Zdroj údajov: IAB Slovakia / IABmonitor

Portál Mediaklik.sk patrí do vydavateľského domu OUR MEDIA SR.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #IAB Slovakia #návštevnosť webov #IABmonitor