Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mediaklik je najčítanejší a najväčší mediálny portál na Slovensku

Po menej ako roku pôsobenia mediálneho portálu Mediaklik môžeme povedať, že tento mladý mediálny web stále rastie a postupne spĺňa očakávania. Stal sa najčítanejším a najväčším mediálnym portálom na Slovensku.

06.09.2022 14:00
MK
debata (1)

Mediaklik obsahuje najaktuálnejšie novinky z mediálneho sveta. Či už ide o informácie zo sveta filmov, seriálov, hviezd sociálnych sietí, či kvalitne spracovaných recenzií, Mediaklik je portál, ktorý dostane čitateľa do obrazu. Aktuálne na ňom čitatelia nájdu množstvo informácií o novinkách, ktoré prišli s novou televíznou sezónou.

V novom mediálnom portáli Mediaklik sme od začiatku videli veľký obchodný aj čitateľský potenciál. Na jeho tvorbe sa podieľa šikovný tím ľudí, ktorý vníma aktuálne potreby trhu a vie sa mu prispôsobiť, čoho dôkazom je aj vznik nových sekcií,“ povedal Ladislav Ollé, člen predstavenstva a obchodný riaditeľ zároveň.

návštevnosť webov Čítajte aj Návštevnosť webov: Čas opäť predbehol Topky, Denník N sa vrátil do top dvadsiatky

Rozšírenie o témy marketingu a influencerov

Príchodom novej posily Kataríny Hrnčárovej sa portál ešte viac rozšíril a začiatkom leta pribudla sekcia Influenceri. Tá približuje divákovi zákulisie internetu, život bez populárnych filtrov a ukazuje bežný život obľúbených tvárí, ale aj mediálne prešľapy politikov na sociálnych sieťach.,

Vnímali sme potrebu rozšíriť náš mediálny portál aj o svet influencerov, ktorí v súčasnosti výrazným spôsobom zasahujú do života viacerých z nás. Preto im radi u nás dávame priestor aj prostredníctvom kvalitných rozhovorov,“ prezradil Ľuboš Kamenistý, šéf obsahu vo vydavateľstve.

odkaz Nový mediálny portál Mediaklik prináša na... Foto: OUR MEDIA SR
mediaklik logo, Nový mediálny portál Mediaklik prináša na dennej báze čerstvé informácie zo sveta seriálov, filmov a televízie. A bude toho viac!

Najväčší mediálny portál najnovšie prináša aj správy z oblasti marketingu. V novej sekcii si prídu na svoje marketingoví odborníci, ale aj neskúsení laici, ktorí by radi načerpali informácie a rozšírili si tak svoje obzory o najaktuálnejšie trendy z oblasti marketingu, reklamy či o informácie zo zahraničného mediálneho sveta. Nová redaktorka Katarína Hrnčárová prináša na mediaklik.sk odborne spracované analýzy návštevností webov, sledovanosti televízií či počúvanosti rádií a podcastov.

Som rada, že môžem byť súčasťou portálu, ktorý každým dňom napreduje a rozširuje svoj čitateľský zásah. Pracovať na tvorbe najväčšieho mediálneho portálu je veľká výzva, ale, samozrejme, prináša aj množstvo zábavy a zážitkov, ktoré k mediálnemu svetu patria,“ prezradila Katarína Hrnčárová.

Rekordný nárast čítanosti mediálneho portálu mediaklik.sk nás veľmi teší, vnímame to však aj ako obrovský záväzok k našim čitateľom a obchodným partnerom. V najbližšom čase preto plánujeme rozšíriť náš tím o nových kolegov, aby sme naďalej mohli prinášať nové formáty,“ povedal Radovan Vávra, ktorý stojí za vznikom portálu Mediaklik.sk

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Mediaklik.sk